Haberler
Güncelleme:

Türkiye, İsveç, Finlandiya ve NATO arasındaki 4'lü zirvenin ilk bölümü tamamlandı! Toplantıdan gelen fotoğraflar adeta mesaj niteliğinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO liderler zirvesi öncesi Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö, İsveç Başbakanı Andersson ve NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile bir araya geldi. Toplantının ilk bölümü 2 saat sürerken, İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada görüşmenin devam edeceği belirtildi. Kritik toplantıdan gelen fotoğraflarda Türkiye ile NATO heyetinin yan yana oturması ve İsveç ile Finlandiya heyetini karşılarına almaları gözlerden kaçmadı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Abura Demirel:

şunlara bak hepsi kuzu gibi olmuşlar haçlı orduları

96
49
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Isveç ve finlandiye kadar yalakacı ve yalancı yok,natoya bir girsinler ,unanlardan beter olacaklar,bunlardan dost olmaz

112
18
yanıtYanıtla
Mete HAN:

AB ye üye yapsınlar bizi. Sonra Nato ya izin verelim.

89
32
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Önce Avrupa da yaşayan ve senelik izinlerine gelen Türk vatandaşlarımıza bir sor bakalım ülkemizin Avrupa birliğine girmemiz istiyorlar mı? biz girersek birlik kalmaz dağılır olay bu kadar basit hayal aleminde yaşamayın ülkemiz gerçeklerine bakın !

yanıt0
yanıt0
Cyber Shot:

Metehan sen kim Avrupa kim? Önce ülkende refah seviyesi yükselsin sonra Avrupa'yı düşünürsün. Şu an üye yapsalar ülkenin nüfusu yarıya düşer en iyi ihtimal.

yanıt0
yanıt0
Sadık:

Chp kızıyordu niye imza atmıyoruz ,engelliyoruz diye.

1
0
yanıtYanıtla
12 21:

Tabiki nato bizim yanımızda oturacak isveç finalndiya natoya üyesi değil burada bir mesaj göremiyorum. Örneğin bir iş görüşmesinde patron sizin yanınıza mı oturur? karşınıza mı?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title