Haberler

Cumhur İttifakı Biga Belediye Başkan Adayı Erdoğan Projelerini Anlattı

Cumhur İttifakı Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan, projelerini anlattı.

Cumhur İttifakı Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan, projelerini anlattı.

Biga Spor Salonu'nda düzenlenen programda projelerini açıklayan Erdoğan, Biga'ya hak ettiği değeri vermeye geldiklerini söyledi.

"Gönüllere girmeye, köprüler kurmaya, birleştirmeye ve bir olmaya geldiklerini" ifade eden Erdoğan, "Biga'yı Biga yapan ak belediyeciliğin ardından 2014 yılında Biga Belediye Başkanlığı için hemşehrilerimiz görev yetkisini şu anki yönetime vermişti. Bigalı hemşehrilerimizin emaneti bizim baş tacımızdır. Ancak o yönetim Bigalıların güvenine, geleceğine, arazisine, hayallerine, ekmek teknelerine, emanet ettiğini unutmuş olacak ki verdiği sözleri tutmadı. Toplumu kutuplaştırdı ve çok büyük zararlar verdi." diye konuştu.

Erdoğan, daha sonra projelerini şöyle sıraladı:

"Minia Çanakkale Projesi... Şirintepe Mahallesine Millet Bahçesi... Yarı olimpik yüzme havuzu... Milli sporcuların Biga'da yetişmesi için kapalı spor salonu. Çavuşköy bölgesine yaşam ve rekreasyon merkezi. Engelsiz yaşam merkezi, hayvan barınağı ve oteli, Hamdibey Mahallesi'ne renk katacak Arap Dede Köprüsü ile Adaspor arasında bulunan bölgeye halı saha. Balıkkaya mesire alanı genişletilecek. Kültür sanat etkinliklerinden vatandaşlar ücretsiz yararlanacak. Aksaz Sosyal Tesisleri genişletilecek."

Erdoğan daha sonra belediye meclis üyeleri ile il genel meclisi üyelerini tanıttı.

Programa, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, MHP İl Başkanı Hakan Pınar, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, MHP İlçe Başkanı Saadettin Saat, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci, AK Parti ve MHP'nin yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Biga Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title