Haberler

CHP PM Seçiminde En Çok Erdoğan Toprak'ın Üzeri Çizildi

Güncelleme:

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun listesinde olan Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak 297 oy alarak üzeri en çok çizilen isim oldu.

CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayı'nda Parti Meclisi (PM) seçimlerinin resmi olmayan sonuçları açıklandı. Seçimlerde en fazla oyu 665 ile İstanbul Milletvekili İhsan Özkes aldı.

4 KİŞİ GİREMEDİ, EN ÇOK TOPRAK'IN ADI ÇİZİLDİ

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun listesinde olan Türkiye'nin ilk Kamu Güvenliği Müsteşarı Büyükelçi Murat Özçelik 53. sırada 324 oy alırken, Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak 59. sırada 297 oyda kaldı. Yine listede bulunan Saliha Sera Kadıgil ile eski milletvekili Zeki Eker PM'ye giremedi.

ENİS BERBEROĞLU VE TUNCAY ÖZKAN PM'DE

Kılıçdaroğlu'nun "Birlik ve Kardeşlik Listesi"nde Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı ile Faruk Loğoğlu yer almamıştı. Mehmet Bekaroğlu'nu Bilim Yönetim ve Kültür Platformu'ndan aday gösteren Kılıçdaroğlu'nun listesinde yer alan gazeteci Enis Berberoğlu ve Tuncay Özkan ile Sivas olayları sırasında hayatını kaybeden Metin Altıok'un kızı Zeynep Altıok da yeni PM'de yer aldı.

Bursa Milletvekili Sena Kaleli, Ankara Milletvekili Levent Gök, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç da PM'ye giden isimlerden.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan Toprak İhsan Özkes Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (4)

trakyalı:

sayın kılıçdaroğlu CHP nin tek yapacağı şey agucuk bugucuk yapmıyacak vatandaşın ayağına gidecek dertlerini dinleyecek yoksa başarı olmaz bakın malınızı satmak istiyorsan onun bütün vasıflarını anlatın başar gelir haydi başarılar

9
4
yanıtYanıtla
çizik:

Bu seçimde ve diğer bütün seçimlerde üzeri en çok çizilen kişi aslında Kılıçdaroğlu oldu ama pek kaale aldığı yok.

9
2
yanıtYanıtla
KENAN ÜNAL:

150 SENE DAHA GEÇSE BUNLARDAN CACIK OLMAZ BU HALKA TEPEDEN BAKIN DEĞERLERİNE SAYGI GÖSTERMEYİP BİDON KAFALI KILLI KALIN BACAKLI EKMEK YEMEKDEN ZEKALARI GELİŞMEMİŞ DERSEN DAHA ÇOK BEKLERSİNİZ

4
2
yanıtYanıtla
bunlardan cacık olmaz:

Bunları da haber diye veriyorsunuz ya . Bunların PM sine kim girerse girsin ne değişecekki. Bunlardan bir halt olmaz görüntü kirliliği bence bu haberler :)))))))))

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title