Haberler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz'da muhtarlarla bir araya geldi

Güncelleme:

ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Beykoz Belediyesi Nikah Salonu'nda muhtarlarla biraraya geldi. Bakan Kurum, Beykoz'da 23 mahallenin yeni imar planlarının onaylandığını açıkladı.

Beykoz'da partililerle buluşan Bakan Kurum, Beykoz'un yıllarıdır bekleyen imar planları hakkında açıklama yaptı. Kurum, 'Beykoz'un hemen hemen her mahallesinde yıllardır beklenen imar planlamaya dair çalışmalarımızı tamamladık. Bütün planlarımızı askıya çıktık. Tabii burada geçen yine Beykoz'a geldiğimizde vatandaşlarımızın talepleri var. Değeli arkadaşlar biz dertliyiz. Dert insanı yollara düşürürmüş ve işte biz de milletimizin dertlerini çözmek için bu mücadeleyi veriyoruz. Herşeyi doğru yapmayabiliriz. Ama elimizden geleni yapıyoruz ve burada da vatandaşlarımızın mülkiyet sorunlarını, imar problemlerinin çözülmesi adına gerekli her türlü iradeyi ortaya koyduk. Elbette ki planlarda, süreçte, eksiklikler olabilir, aksaklıklar olabilir ama nasıl bu iradeyi ortaya koyduysak, nasıl imar planlarını, yıllardır milletimizin, vatandaşımızın beklediği sorunları birer birer çözdüysek, varsa eğer yine sorun o sorunu da çözecek olan bu kadrolardır. Hep beraber çözeceğiz. Hep birlikte birbirimize destek olarak çözeceğiz. İşte toplamda 9 bin 162 hektar alan, yani 90 milyon metrekare alan demek değerli arkadaşlar. Akbaba'dan Riva'ya, Cumhuriyet'ten Soğuksu'ya, Anadolu Fener'inden Mahmutşevketpaşa'ya, Dereseki'den, Görele'ye kadar tam 23 mahalleden bahsediyoruz. 23 mahallenin yeni imar planları onaylanmıştır. Eksiklik olabilir. Hata da olabilir. Ama şunu bilmenizi isterim ki burada bilerek, isteyerek hiçbir arkadaşımız hata yapmaz. ve askıya çıkmasının nedeni nedir' Orada vatandaşlarımıza, muhtarlarımıza, oradaki kardeşlerimizden gelen talepler doğrultusunda o düzenlemeleri yapmaktır" dedi.

"DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA DURDUK"

Bakan Kurum, konuşmasında 14 Mayıs seçimlerine de değindi. Kurum, 'Hatırlayın, o gün gece kazanıyoruz dediler. Öndeyiz dediler. Seçim gecesi milletimizin iradesine saygısızlık ettiler. Manipülasyon yapmaya çalıştılar. Ama ne oldu değerli kardeşlerim' İşlerin başında durmak yerine il il gezenlere, üstlerine vazife olmayan işlere kalkışanlara milletimiz sandıkta en büyük cevabı vermiştir. Filmler çekip sosyal medyadan yayınlamayı icraat sayanlar kaybetmiştir. Hamdolsun bu seçimde yine algı değil hakikat kazandı." dedi.

Bakan Kurum," Değerli kardeşlerim, deprem bölgesindeki kardeşlerimiz her zaman olduğu gibi yine Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakımıza rekor destek verdiler. Birileri de afetzede kardeşlerimizin, yaralı kalpleri üzerinden sosyal medyada kararmış kalplerini ortaya koydular. Alay ettiler. Cumhuriyet Halk Partili, Tekirdağ Belediyesi, ödeneği bahane gösterdi. Depremzede kardeşlerimizi, misafirhanelerden çıkardı. Bizim medeniyetimiz, değerli arkadaşlar, bu insanların topraklarda yaşayan bu vatanda yaşayan mazlumun, ihtiyaç sahibinin kimliğini, dinini, mezhebini, siyasi görüşünü hiçbir zaman sormaz. Milletin tercihiyle alay edenler, milletin gönlünde mahkum olmuştur. Biz depremzede kardeşlerimizi hiçbir zaman değerli arkadaşlar onların insafına terk etmedik, terk etmeyeceğiz. Depremzede kardeşlerimizin her zaman yanında durduk. Bundan sonraki süreçte de yanında durmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımıza bir söz verdik. Kardeşlerimize bir söz verdik. Konutları yapacağız dedik. İnşallah o sözü de Allah'ın izniyle milletimizin destekleriyle, dualarıyla tutacağız ve konutlarımızı kardeşlerimize teslim edeceğiz. Hiçbir seçim vaadi, milletin canından öte değildir. Biz 21 yıldır da hiçbir ayrım yapmaksızın milletimize, milletimizin yardımına koştuk" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

İklim Değişikliği Murat Kurum Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title