Haberler

BBP Genel Başkanı Destici'den Deniz Baykal için taziye mesajı Açıklaması

Güncelleme:

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, hayatını kaybeden eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal için ailesi, sevdikleri ve CHP camiasına taziyelerini iletti.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, hayatını kaybeden eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal için ailesi, sevdikleri ve CHP camiasına taziyelerini iletti.

Mustafa Destici, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Şanlıurfa'da temaslarını sürdürüyor.

Deniz Baykal'ın ölümüne ilişkin deprem bölgesinde gazetecilere açıklama yapan Destici, Türk siyasi tarihinin önemli bir isminin hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Baykal'ın çok nezaket sahibi birisi olduğunu anlatan Destici, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu en önemli devlet ve siyaset adamlarından birisiydi. Uzun yıllar çeşitli bakanlık görevlerinde bulundu. Başbakan yardımcılığı yaptı. Uzun süre CHP'de genel başkanlık yaptı. Genel başkanlıktan ayrıldıktan kısa bir süre sonra da sağlık problemleri yaşamaya başladı. Halen Antalya milletvekilimizdi. Kendisiyle dönem dönem bir araya gelip ülke ve dünya gündemini değerlendiriyorduk. Sayın Baykal, kürsü hakimiyeti olan bir siyasetçiydi, belagat ve hitabeti yüksek bir siyasetçiydi. Birebir konuştuğunuzda çok candan sıcak kanlı ve nezaketi üst düzeyde tutan, karşısındaki hangi pozisyonda olursa olsun, hangi yaşta olursa olsun saygı gösterip ağırlayan biriydi. Kendisini tekrar rahmetle anıyor ve yad ediyorum. Başta hanımı ve kızı olmak üzere yakınlarına sevdiklerine ve ömrünü verdiği CHP camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum."

Destici, BBP'nin merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatından sonra da Baykal'ın BBP camiası için çok özel ve güzel cümleler kurduğuna şahit olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title