Haberler

AK Parti'li Sürekli, oda ve dernek yöneticilerini ziyaret etti

Güncelleme:

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Gönül Seferberliği Programı kapsamında kentteki bazı meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarına ziyarette bulundu.

AK Parti İzmir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Kerem Ali Sürekli, 3. Bölge Eczacı Odası, İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği ile İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Sürekli, ziyaretler sırasında oda yönetimlerinin talep ve önerileri dinledi, yerel ve genel siyasete ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sürekli, bazı muhalefet partilerinin enerjilerini dedikodu ve yalanlar üzerine harcadığını savunarak, AK Parti hükümetinin ise ekonomiden tarıma, sanayiden turizme, altyapıdan teknoloji yatırımlarına kadar her alanda daha güçlü bir Türkiye inşa etmek için çaba harcadığına vurgu yaptı.

Gönül Seferberliği Programı kapsamında ziyaretlerde bulunduklarına işaret eden Sürekli, şunları kaydetti:

"Her kesimin gönlüne dokunuyor, taleplerini dinliyor, imkanlar dahilinde hızlı çözümler üretiyoruz. Bu programlarımızı belirli dönem ve bölgelerle sınırlamıyor, her zaman ve her yerde esnafımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, milletimizin yanında oluyoruz. İzmir yerelinde iktidarlar, ne verdikleri sözleri tuttular ne de sorunlara çözüm ürettiler. Israrla konuyu farklı yönlere saptırmaya, milletin aklıyla alay etmeye çalışıyorlar. Neyin ne olduğunu milletimiz görüyor. Basmane'ye, Alsancak'a alt geçit yapacaklardı, yapmadılar. Siyaset çözüm odaklı olmalıdır, tarafları dinleyip ortak bir paydada buluşmak için çaba harcamak gerekir. İnkarla, algıyla, yalanla uğraşanlar milletin sorunlarına kulak tıkayanlar, sandık geldiğinde cevabını alacak."

Sürekli, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili çalışma yürütüldüğünün, sorunun yıl içinde bir çözüme kavuşturulacağının altını çizerek, "Bize ulaştırılan talepleri görmezden gelmedik, umut vermedik ama çözüm üretmek için de ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title