Haberler

Bakan Kurum: Seçimde hakikat kazandı, algılar değil

Güncelleme:

ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çekmeköy ve Ümraniye'de partisinin ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi. Recep Tayyip Erdoğan'ın girdiği her seçimin tartışmasız galibi olduğunu söyleyen Bakan Kurum, "Seçimde algılar değil, hakikat kazanmıştır. Anket partileri değil, hizmet ve eser partileri birinci olmuştur. Milletin kalbinde ve gönlünde olanlar her zaman milletiyle hareket edenler bu dava uğruna mücadele edenler kazanmıştır" dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 14 Mayıs seçimlerinin ardından partisinin ilçe teşkilatlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Partisinin Çekmeköy ve Ümraniye ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Kurum, "14 Mayıs seçimlerini büyük bir katılımla coşku içerisinde seçmen kardeşlerimizin iradesini sandığa yansıtmasıyla tüm dünyaya örnek olacak şekilde demokratik olgunlukla tamamladık. Ülke olarak 85 milyon vatandaşımızla önemli bir seçimi gerçekleştirdik, hayırlı olsun. Bu ülkede Recep Tayyip Erdoğan girdiği her seçimin tartışmasız galibidir. Seçimden önce ümmetin liderinin yanında duracak mıyız? Diye sorduğumuzda, arkadaşlarımız 'evet' cevabı vermişti. Bu söz tecelli etti, sandığa yansıdı. 2,5 milyon oy farkıyla sayın cumhurbaşkanımız, Cumhur İttifakı'mız birinci oldu. Yine bu seçimde algılar değil, hakikat kazanmıştır. Seçimde anket partileri değil, hizmet ve eser partileri birinci olmuştur. Milletin kalbinde ve gönlünde olanlar her zaman milletiyle hareket edenler bu dava uğruna mücadele edenler kazanmıştır. Çekmeköy'ümüz her zaman sayın cumhurbaşkanımızın ve AK Parti'mizin yanında olmuştur. Çekmeköylü kardeşlerimiz de yüzde 49 oy oranıyla bize destek verdi. 28 Mayıs önemli bir tarih. Biliyorsunuz, bir gün önce, 27 Mayıs darbesinin 63'üncü yıldönümü. Bir gün sorası da fethin 570. yıldönümü. 28 Mayıs'ta, sayın cumhurbaşkanımıza Çekmeköy'den rekor oyla destek vereceğiz. Ardından da Fatih'in torunları olarak; fethin 570. yıldönümünde hep birlikte Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız" diye konuştu.

"BİZİM MİLLETİMİZ, FERASET SAHİBİDİR"

Bakan Kurum, "Bizim milletimiz kalbiyle düşünür. Milletimizin gönlünde yatan aslan hep sayın cumhurbaşkanımız olmuştur. 21 yıldır olduğu gibi, bu seçimde de sandığa, oy vermeye koşarak gitmiştir. Bizim milletimiz, feraset sahibidir. Bu yüzden; 'Kendisine efendi değil, hizmetkar olanlara, hadim olanlara' destek vermiştir. Bizim milletimiz, adildir. 'Depremzedelere verdiği en ufak bir yardımı dahi, seçimi kazanamayınca dillerine dolayanlara değil, milleti hizmeti kutsal bir vazife bilenlere' destek vermiştir. Milletimiz, gerçekçidir, 'Hayale değil, hakikate; lafa değil, icraata; sözünü tutmayanlara değil, iş yapanlara' destek olmuştur. Bizim milletimiz belirsizliği sevmez, istikrar sever, güven sever. Bu yüzden, 'her afette kendisine yardıma koşanları, yuvaları yapıp söz verdiği tarihte teslim edenleri' desteklemiştir" ifadelerini kullandı.

"DERTLİ OLAN AŞK İLE ÇALIŞIR"

Bakan Kurum, "Milletimiz, kabiliyetsizliği, beceriksizliği asla affetmez, işinin hakkını verenleri başının üstünde taşır, destekler. 14 Mayıs'ta da böyle olmuştur. 28 Mayıs'ta da inşallah böyle olacaktır. Dertli olan aşk ile çalışır. Bizim derdimiz milletimiz, gençlerimiz, evlatlarımız, şehirlerimizdir. Biz İstanbul'daysak da aklımız Hatay'da, kalbimiz Kahramanmaraş'ta, ruhumuz Adıyaman'daydı, afet bölgesindeydi. Deprem bölgesindeki kardeşlerimiz her zaman olduğu gibi sayın cumhurbaşkanımıza ve cumhur ittifakımıza rekor destek verdiler. Birileri de afetzede kardeşlerimizin yaralı kalplerine bakmaksızın sosyal medyada kararmış kalplerini ortaya koydular, alay ettiler" şeklinde konuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan İklim Değişikliği Murat Kurum Ümraniye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title