Haberler

Bahçeli'den "Erdoğan yeniden aday olamaz" diyen 6 Masa'ya ağır suçlama: Bu metin hangi büyükelçinin odasında hazırlandı?

Güncelleme:

Amasya'da 'Aziz Milletim Sıra Sende' temalı açık hava toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, 6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında, "Bir kez daha aday olması mümkün değildir" açıklamasına çok sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Bu aklı 6'lı masaya kim vermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın adaylığına karşı çıkılmasına alınan metin hangi büyükelçinin odasında hazırlanmıştır" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Amasya'da "Aziz Milletim Sıra Sende" temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulundu.

"METİN HANGİ BÜYÜKELÇİNİN ODASINDA HAZIRLANDI?"

Konuşmasında 6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında, "Bir kez daha aday olması mümkün değildir" açıklamasına da değinen Bahçeli, "6'lı masanın 26 Ocak açıklamasında Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığına karşı çıkılmıştır. Bu aklı 6'lı masaya kim vermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın adaylığına karşı çıkılmasına alınan metin hangi büyükelçinin odasında hazırlanmıştır." ifadelerini kullandı.

Bahçeli'den 'Erdoğan yeniden aday olamaz' diyen 6 Masa'ya ağır suçlama: Bu metin hangi büyükelçinin odasında hazırlandı?

"ERDOĞAN'IN ADAYLIĞI MEŞRUDUR, HUKUKİDİR"

Sözlerini sürdüren Sayın Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığı meşrudur, hukukidir, ahlakidir. Tespitimiz zillet ittifakının kaosa oynadığı yönündedir. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

Bahçeli'den 'Erdoğan yeniden aday olamaz' diyen 6 Masa'ya ağır suçlama: Bu metin hangi büyükelçinin odasında hazırlandı?

"ARALARINDAKİ REKABET İRADELERİNE HACİZ KOYMUŞTUR"

6'lı masanın aday belirlememesine de değinen Bahçeli, "Zillet ittifakının hala cumhurbaşkanı adayı yoktur. Aralarındaki rekabet iradelerine haciz koymuştur. Sonuç bildirgesi olarak yayınladıkları, siyasetsizliğin rant ve iktidar paylaşımındaki gerilimin belgesi niteliğindedir" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (19)

Haydar:

Rahmetli Türkeş partisinin durumunu görse hepsini kapıya koyardı çok seviyorsan istifa et git AKP'ye katıl Koca partiyi niye AKP'ye vagon yapıyorsun

218
83
yanıtYanıtla
Ercan Ercan:

Dokuz kere seçim kaybeden başkanı değiştirmek yerine rakibi ekarte etmeye çalışıyorlar. 6'lı ganyancılar

91
178
yanıtYanıtla
meko:

Parti kapandı akp ye geçti herhalde Bizim haberimizin yok

180
53
yanıtYanıtla
Ayhan Yılmaz:

Bu bahçeci hangi partidendi??

163
67
yanıtYanıtla
osmanlı:

Milliyetçi Devletçi Atatürk cü Devlet Bahçeli uzaktan kumandalı 6 li masanın hedefi ve en büyük düşmanı olması kadar doğal bir şey olamaz. AK partilesti diyenlere inat tam aksine AK Parti yi MHP lilestirdi milliyetçi çizgiye getirdi. Helal olsun Bahceli diyorum. Mükemmel konuşma..

71
139
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

osmanlılılılılı kardeş , haydi millet ittifakı diyelim ki uzaktan kumandalı ( Nerenden uyduruyorsan ) Merak ettim Bahçeli nereden kumandalı ?Ne diyorsun Osmanlılılılıcı

yanıt76
yanıt53
Es Es:

Akpartinin basın sözcüsü konuşmuş...

144
54
yanıtYanıtla
FLOZOF:

Ülkenin durumu işte bu

164
28
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

Kaybetceklerini anlayınca tutuştular şimdiye kadar neredeydi 6 li masa ekonomide toparlanıyor tabi muhalefetlik yaapcakları yer de yok

69
114
yanıtYanıtla
Burhan Korkmaz:

mhp nin bitmiş olduğunun ıspatı

103
46
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title