Haberler
Güncelleme:

Ankara kulislerini hareketlendiren iddia! Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti ile ayrı ittifak peşinde

500

Yorumlar (13)

adem seferi:

İfadeye bak güçlü parlamenter sistemmiş. Parlamenter sistemin güçlüsü mi olur. 90 lara döndürmekte kararlılar ülkeyi parlamenter sistemde ekonomiden sorumlu bakanın ortalama ömrü 6 ay hükümetlerin ortalama ömrü 2 yıl. Neredeyse hiçbir seçim zamanında yapılamıyor ülkenin kaynakları partilerin seçim çalışmalarına akıyor. Bunların tek dertleri o kaynaklara 2 yılda bir erişmek.

59
45
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

bunların alayını toplasan bir Erdoğan etmez

48
49
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ...!!!!!:

Allah aşkına yüzde 1 oy oranı bile olmayan parti, nerede neyi değiştirebilir,,,,maho ağanın seçimi gibi yarın karısı bile oy verirmi bilemem kendisine....

82
13
yanıtYanıtla
Yusuf Çelebi Sarıbaş:

Bunların topunu toplasan bir cacık olmaz.Aranan adam olsaydınız kiminiz MHP den Kiminiz AKPARTİ den ve sağdan soldan kopup gereksiz parti kurup %1 oyun peşine düşmezdiniz.

50
24
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Millet ittifakı dimdik ayaktadır ve seçim gününü beklemektedir. AKP'den ayrı gibi duran ve AKP'ye çalışan numune partiler bu ittifakı karıştıracak güce sahip değiller. Kimbilir tam tersi olur MHP AKP'den kopabilir zira Tayyip Erdoğan'ın aday olmayacağı büyük ihtimal dahilindedir.

28
43
yanıtYanıtla
Hayrettin Oruç:

Aynen katılıyorum ittifak olursa gelecek. Partisi deva. Partisi ve iyi parti diyorum

20
40
yanıtYanıtla
Deli dumrul:

Bu daha mantikli olur. Olası millet ittifakı Türkiye şartlarında 3 ay nile dayanamaz. Kendi aralarında anlaşabilme imkanı yok.

26
18
yanıtYanıtla
muro:

3 unuzude sevmem ama bu 3 lu ittifaki anlarim.chp de hdp ile yapsin onada tamam.ama 3 bilinmeyen parti ittifak yaparsa fikir catismasindan dolayi yurutemezler.

21
12
yanıtYanıtla
Hayrettin Oruç:

Evet aynen davut oğlunu takdir ediyorum ittifak olursada sag partide olur gelecek partisi deva vaiyi parti olabilir saygılarımla

12
10
yanıtYanıtla
Kara Karabey:

Alın yanınıza Ali BABACAN ve Mehmet ŞİMŞEĞİ siz hiç sahaya bile inmeyin,bu millet sizin adınıza sahada çalışır,Mansur başkana bile ihtiyacınız kalmaz.

8
10
yanıtYanıtla
Ahmet Kuzu:

Iyi parti gelecek partisi deva partisi yeniden refah partisi.......bu takim iktidar olur ve anlasir..... Dunyayi iyi bilende var Ekonomi dehasi da var Sokaklari bilen de var. Ufku yuksek ibsanda ...

0
1
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Uçak krizi, Suriye, Serok Ahmet vs vs . Davutoğlu'nun oy potansiyeli nedir ?

0
0
yanıtYanıtla
Giorgi Batu Bozdoğan:

Neden CHP ve HDP olmasın, onların amerikancılığının nesi var.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title