Haberler
Güncelleme:

Akşener'in sesinin salonu inlettiği anlar! Gezicilere destekle başlayıp Kadir Gecesi mesajıyla bitirdi

İYİ Parti grubunda konuşan Genel Başkan Meral Akşener, Gezi Parkı eylemcilerine destek verdi. Akşener konuşmasında "Bu vatanın; bekçiliğini yapacak gençleri de olacak. Vahdeti'lerin karşısına dikilecek Mustafa Kemalleri de olacak. Topçu Kışlası hayallerine kapılanların karşısında, dimdik duran çapulcuları da olacak" ifadelerine yer verdi. Konuşması alkışlarla bölünen İYİ Parti lideri, sözlerini Kadir Gecesi dileğiyle bitirdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

mehmet sarıkeçe sarıkeçe:

İpi tutanlar öyle konuşmasını istemiştir. Ne hale geldiniz koltuk sevdası için ekran önünde vatan millet arkada her türlü kirli ittifak yazıklar olsun.

57
47
yanıtYanıtla
Fatihan:

Parola vatan,işareti namus...hangisi sizde mevcut acaba...koltuk için yapmayacağınız yapamayacağınız şey yok...

37
8
yanıtYanıtla
OKUR:

yazıklar olsun ülkeyi savaş alanına çevirip ikiyüz milyar dolar zarara uğratan ülke yönetimini devirmek için polis ambulans belediye araçlarını yakan masum insanların kanına ve mallarına zarar veren vandallara destek ver sonrada kaidr gecesini kutla ,,hiç samimi değil

20
7
yanıtYanıtla
Emre İnce:

İnşallah İyi Parti'yle ve Millet İttifakı ile Türkiye özlemini çekip hayalini kurduğu müreffeh günlerine kavuşacaktır. Vatan aşkıyla, liyakâtle, sadakâtle, saadet ve sefa ile... ????

2
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title