Haberler

Aksakal Mahallesi doğalgazına kavuşuyor

Güncelleme:

Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı Aksakal Mahallesi doğalgazına kavuşuyor.

Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı Aksakal Mahallesi doğalgazına kavuşuyor.

Uzun yıllardır gündemde olan Aksakal Mahallesine doğalgaz konusu nihayet bir sonuca ulaştı. Doğalgaz için ilk alt yapı çalışmaları Aksakal Mahallesi'nde başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve Aksakal Mahallesi Muhtarı Metin Atıcı çalışmaları yerinde inceledi.

Mahalle muhtarı Metin Atıcı; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey'e teşekkür ediyorum. "Halka hizmet Hakk'a hizmettir." anlayışı doğrultusunda hizmetler üreten zihniyetler sayesinde Aksakal doğalgaza kavuşuyor. Aksakal Mahallesi daha önceden bu hizmeti hak etmişti. Ancak yaşanan pandemi süreci hizmetin gelmesini engelledi. Çok şükür ki, artık ilk kazmaları vurduk. Şimdi önümüzdeki kış aylarında evlerimizde doğalgazı yakmayı bekliyoruz. Tüm bu çalışmalar için Aksakal yolları kazılıyor. Tabii ki, her hizmetinde bir ceremesi olacak. Çalışmalar bittikten sonrada Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz'dan ve Bandırma Belediye Başkanımız Tolga Tosun'dan yolların onarımı konusunda yardım isteyeceğiz. Bizim her zaman yanımızda olan, doğalgazın Aksakal Mahallesi'ne gelmesi için çaba harcayan Ak Parti İlçe Başkanımız Mehmet Doğan'a da teşekkür ediyorum."

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan "Çok şükür ki, doğalgaz için çalışmalar başladı. En kısa sürede de tamamlanacağına inanıyoruz. Bu çalışmalarda bin metre çelik hat, yedi bin metre polietilen hat döşenecek. Ayrıca Aksakal'da basınç düşürme istasyonu yapılacak. Bu süreçte bölge milletvekillerimiz de çok çaba harcadılar. Emeği geçen herkese sizin aracılığınız ile teşekkür ediyorum. Yeni başlayan çalışmalar bayram sonrasında hız kazanacak. Bu sene sonunda Aksakal Mahallesi'nde isteyen herkes doğalgazı kullanmaya başlayacak." dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Balıkesir AK Parti Hisarcık Bandırma Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title