Haberler

AK Parti "Yüz Yüze 100 Gün" programı ile Bahçelievler'de sahaya indi

Güncelleme:

AK Parti "Yüz Yüze 100 Gün" programı ile Bahçelievler'de sahaya indiİSTANBUL AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın "Yüz Yüze 100 Gün" programı çerçevesinde AK Parti İstanbul Milletvekilleri ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin katıldığı programda Bahçelievler'de vatandaşlarla...

AK Parti "Yüz Yüze 100 Gün" programı ile Bahçelievler'de sahaya indi

İSTANBUL AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın "Yüz Yüze 100 Gün" programı çerçevesinde AK Parti İstanbul Milletvekilleri ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin katıldığı programda Bahçelievler'de vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın "Yüz Yüze 100 Gün" programı kapsamında Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, AK Parti İstanbul Milletvekilleri ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin katıldığı programda Bahçelievler'de vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Bahçelievler İlçe Yönetimi'nin de yer aldığı saha ziyareti programında "Yüz Yüze Gönül Gönüle" temasıyla vatandaşlar ile güçlü bir etkileşim kuruluyor. Bahçelievler'de sahada vatandaşların taleplerinin alındığı "Yüz Yüze 100 Gün" programına AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mustafa Demir, Tülay Kaynarca, Serap Yaşar, Şirin Ünal, Ahmet Hamdi Çamlı, Şamil Ayrım, Hasan Turan, Rümeysa Kadak, Canan Kalsın, Akif Çağatay Kılıç, İffet Polat, Abdullah Güler ve Nevzat Şatıroğlu katıldı. Yaz boyunca 100 gün aralıksız devam edecek etkinliklerde yapılan hizmetler anlatılacak, vatandaşların sorunları ve önerileri dinlenecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title