Haberler

AK Parti teşkilatları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı en iyi şekilde ağırlamaya hazır

Güncelleme:

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, 2 Temmuz 2022 Cumartesi Günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa'ya geleceğini duyurdu.

Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, 2 Temmuz 2022 Cumartesi Günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa'ya geleceğini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'i ziyaret eden AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Başkan Kandemir'e Bursa Teşkilatları olarak çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Her kademeden teşkilat mensupları ile AK Parti'nin Bursa ve Türkiye'nin önüne serdiği güçlü gelecek vizyonunu ve kazanımlarını anlatmak adına gece gündüz çalıştıklarını belirterek, Bursa teşkilatlarının her dönemde olduğu gibi sahada çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadıklarını söyledi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'de Bursa teşkilatlarının çalışmalarını yakından ve takdirle takip ettiklerini ifade ederek, partilerinin 2023 ve sonraki hedeflerinde en büyük destek ve güç kaynağının her dönemde olduğu gibi Bursa teşkilatları olacağına olan inancını dile getirdi. Başkan Gürkan, Erkan Kandemir ziyaretinin ardından Bursa Merinos AKKM Yıldırım Beyazıt Salonu'nda AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Milletvekilleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarının da katılımları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan Başkan Gürkan, 2 Temmuz 2022 Cumartesi Günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa ziyareti için tüm teşkilatları ile hazır olduklarını belirtti. Bursa'nın ve Bursa Halkı'nın Recep Tayyip Erdoğan sevgisini en güzel şekilde sergileyecek programlar hazırlamak, AK Parti'nin en güçlü kalelerinden olan Bursa'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan güvenini bir kez daha göstermek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Gürkan, program gününe kadar gerçekleştirecekleri organizasyonlar için en iyi şekilde hazırlanacaklarını vurguladı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Bursa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title