Haberler

Kemikkıran: "Ak sevdamızla yolumuza devam ediyoruz"

Güncelleme:

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, düzenlendiği basın toplantısında son yıllık süreçteki faaliyetleri değerlendirdi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, düzenlendiği basın toplantısında son yıllık süreçteki faaliyetleri değerlendirdi.

2021 yılında uygulamaya koydukları eylem planı ile gönüllere dokunmaya devam ettiklerini söyleyen AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, " AK Parti'nin, milli ve manevi dinamiklere bağlı kalarak, siyaseti bir ahlak ve irfan zemininde yürütüyoruz. Güçlü Nevşehir'i, güçlü Türkiye'yi inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Milletimizin teveccühü ile 2002 yılından bugüne iktidarda olmanın onurunu yaşayarak, gittiğimiz her yerde küçük büyük ayırt etmeksizin gönülden gönüle köprüler kurarak, Allah'ın izniyle 'Ak' sevdamızla yolumuza devam ediyoruz" dedi. Kemikkıran, "12 Haziran 2021 den bu güne kadar Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kollarımız, Merkez İlçe ve Yönetim Kurulları, İl genel meclis üyelerimiz, Belediye Meclis üyelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerde; hane ziyaretleri, engelli ziyaretleri, şehit gazi ziyaretleri, STK ve meslek odaları ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, yaşlı ziyaretleri, hasta ziyaretleri, taziye ziyaretleri, düğün ziyaretleri, önemli gün ve hafta ziyaretleri, camii dernek ziyaretleri, gençlik buluşmaları, amatör ve spor kulübü ziyaretleri, kurum ziyaretleri, pazarcı esnaf ziyareti, kuran kursu ziyareti, köy okulları ziyareti, rehabilitasyon merkezi ziyaretleri, sevgi evi ziyaretleri, berber ve kuaför esnafları ziyaretleri, SMMM ziyaretleri, avukat ziyaretleri, diş hekimi ziyaretleri, eczacı ziyaretleri, sigorta acentaları ziyaretleri, taksi durakları, diyetisyenler, mimarlar, elektrik mühendisleri, jeoloji-jeofizik mühendisleri, makine mühendisleri, inşaat mühendisleri, peyzaj mimarları, harita mühendisleri, şehir plancıları, özel eğitim kurum ve kursları, sürücü kursları, veteriner hekimler, özel klinikler, fizik tedavi uzmanları, hemşire ziyaretleri, muhtar ziyaretleri gibi ziyaretler yaparak halkımızla birebir kucaklaştık, gönüllere dokunarak sorunlarını dinledik. Bundan sonraki süreçte de halkımızla iç içe olmaya özen göstererek amacımız doğrultusunda kutlu görevimize devam edeceğiz. Daha güçlü Nevşehir, daha güçlü Türkiye için mücadeleyi asla bırakmayacağız" şeklinde konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
title