Haberler

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Mete, Datça'da seçim çalışması yaptı

Güncelleme:

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, Datça'da seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, Datça'da seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu.

Mete, ilk olarak AK Parti Datça İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Fatih Keleş ve yönetim kurulu üyeleri Mete'yi parti binasının bulunduğu sokağın girişinde karşıladı.

Parti üyelerine hitap eden Mete, seçimlere kadar çok sıkı çalışıp sandıktan en iyi sonucu alma çabasında olduklarını söyledi.

Siyasetin sonuç alma sanatı olduğunu, 5 yılın siyasi emeğinin 14 Mayıs'ta alınacağına işaret eden Mete, bu seçimde en yüksek oyu alarak Cumhurbaşkanlığının yanında Mecliste de üstünlüğü sağlamış ve Muğla'da en yüksek sayıda vekil çıkarmış olacaklarını kaydetti.

Parti binasında mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen Mete, muhtarların taleplerini dinledi.

Mete ve beraberindekiler daha sonra pazar yerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek hayırlı alışverişler diledi. Mete ziyarette, zaman zaman yaşlı kadın satıcılardan alış veriş yaptı.

Datça Esnaf Odası Başkanı Cemal Demirtaş ile Datça Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Esat Deniz'i makamlarında ziyaret eden Mete, oda ve üyeleri hakkında sohbet etti.

Mete, Beylikler Dönemi'nde 1335 yılında yapılan Selçuklu ve Osmanlı arasında geçiş özelliği taşıyan Menteşe Beyliği Dönemi'nde Orhan Bey oğlu Hızır Bey tarafından yaptırılan Hızırşah Cami avlusundaki Hızırşah'ın mezarında dua okudu.

Datça ziyaretinde Mete'ye AK Parti Datça İlçe Başkanı Fatih Keleş, kadın ve gençlik kolları üyelerinin yanı sıra partililer eşlik etti.

Kaynak: AA / Politika

Milletvekili Adayı Milletvekili Kadem Mete AK Parti Datça Muğla Politika Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title