Haberler

AK Parti'liler İftardu Buluştu

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından teşkilat mensuplarına yönelik düzenlenen iftar yemeğinde yaklaşık 2 bin kişi iftar yaptı.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından teşkilat mensuplarına yönelik düzenlenen iftar yemeğinde yaklaşık 2 bin kişi iftar yaptı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesisleri'nde AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Milletvekilleri Mustafa Demir, Ahmet Yeni, Çağatay Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İl Başkanı Fuat Köktaş ve yaklaşık 2 bin civarında partili katıldı.

İftar öncesinde davetlileri karşılayarak tek tek ilgilenen İl Başkanı Fuat Köktaş, iftar sonrası yaptığı konuşmada birlik mesajları verdi. Yerel, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere hazırlık yaptıklarını belirten İl Başkanı Fuat Köktaş, "Siyasi partilerde makamlar gelip geçicidir. Bizler burada görev yaptık, 6 yıl ara verdik. 6 yıl içerisinde Ali Akyüz, Adem Güney ve kısa dönem de olsa Osman Çetinkaya burada görev yaptı. Asıl olan görev yaptığımız dönemde bir iz bırakabilmek. Bizler buralarda kalıcı değiliz, hepimiz emanetçiyiz. O zaman emanete iyi bakmak durumundayız. 2014'te yapılacak olan yerel seçimler var, Cumhurbaşkanlığı seçimi var, 2015 yılında genel seçimimiz olacak. Bizim kaybedecek hiç kimsemiz yok, küstürecek kimsemiz yok. Birlikte çalışacağız, birlikte AK Parti'yi Samsun'da daha başarılı yapmak için gayret göstereceğiz. Eksiklerimizi anlayışla gidereceğiz, mutlulukları, sevinçleri birlikte yaşayacağız" dedi.

AK Parti ailesi içinde isteyen herkesin milletvekili, belediye başkanı, il başkanı, meclis üyeliğine aday olabileceğini belirten Bakan Suat Kılıç, "Mahkeme kadıya mülk değil. Makamlar eninde sonunda makam sahipleri tarafından boşaltılacak. Milletimizin bugün AK Parti kadrolarında vazgeçilemez, yeri doldurulamaz gördüğü tek isim AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan'dır. O bile yakın bir zaman önce 'son defa olarak genel başkanlığa aday olacağım ve AK Parti tüzüğündeki kurala bende genel başkan olarak harfiyen uyacağım' diyorsa hiç kimse değiştirilemez, yeri doldurulamaz değildir. Su akar mecrasını bulur. Makamlar milletin makamları, mevkiler milletin mevkileri. Mühim olan bu makamlara gelenlerin millete, memlekete, bizden beklentisi olanlara layık hizmet edebilmeleridir. Her kim milletvekili olmak istiyorsa içindeki ateşi söndürmesin, o ateşi yaşatsın, her kim belediye başkan adayı olmak istiyorsa o ateşi söndürmesin. Bilakis bizi ayakta tutan, iktidara taşıyan, 3 milletvekili, 2 belediye, 2'de referandum olmak üzere üst üste 7 seçim kazanmamıza zemin hazırlayan bu heyecandır. Bu heyecan olmazsa hayat olmaz, ölüm olur. Durağanlık olur, atalet olur, hayat durur, su akmaz olur. Olayın bereketi sona erer. Kimse kimsenin rakibi değil" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Demir Ahmet Yeni Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title