Haberler

AK Parti'li Ödünç: "Bursalıları Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesine davet ediyorum"

Güncelleme:

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Bursalı hemşerilerini, gençleri ve kitapseverleri Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesine davet etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Bursalı hemşerilerini, gençleri ve kitapseverleri Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesine davet etti.

Ödünç, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı sırasında edindiği tecrübe, başarı ve sunduğu hizmetlerin Türkiye'nin kalkınmasında lokomotif işlevi gördüğünü belirtti.

Belediyeciliğin, "AK kadroların" işi olduğunu söyleyen Ödünç, Bursa'daki Yıldırım Belediyesinin hizmetleri hakkında bilgi verdi. Ödünç, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz tarafından 38 bin metrekare pazar alanı, çok sayıda spor tesisi ve 1 milyon 329 bin metrekarelik mesire alanının hizmete sunulduğunu dile getirdi.

Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesinin, 7 gün 24 saat hizmet vermek için tasarlandığını anlatan Ödünç, "Uyumayan kütüphanemiz, ulaşım kolaylığı, modern mimarisi ve konforlu ortamıyla gençlerimizin yeni cazibe merkezi olacaktır. 1250 metrekare alana sahip kütüphanede 20 bin eser, 300 kişilik kütüphane alanı, 100 kişilik seminer salonu, bilgisayar eğitim laboratuvarı, kafeterya ve dinlenme alanları, sınırsız internet, gün boyu çay ve çorba ikramı, 7/24 açık olmak kaydıyla hemşerilerimize en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Bursalı hemşerilerimizi, gençlerimizi ve kitapseverleri Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesine, bu modern kompleksin büyülü atmosferine, kitapların eşsiz dünyasına davet ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Atilla Ödünç Milletvekili AK Parti Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title