Haberler

AK Parti'li Demir, Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'nın protesto edilmesine tepki gösterdi

Güncelleme:

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesinin programında protesto edilmesinin tahammülsüzlük olduğunu söyledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesinin programında protesto edilmesinin tahammülsüzlük olduğunu söyledi.

Demir, Meclis'te yaptığı basın toplantısında, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi 3. kademesinin açılışında, ilk etabına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığı döneminde başlanan tesisin geçmiş süreci hakkında konuşurken, hakarete uğradığını kaydetti.

Bu durumu şiddetle reddettiklerini dile getiren Demir, "Bu nasıl bir tahammülsüzlüktür, bu nasıl bir nezaketsizliktir? İlçe belediye başkanımızı davet ediyorsunuz, başkanımızın son derece düzgün, son derece aklı başında konuşmasını da reddediyorsunuz, hakaret ediyorsunuz. Bir de helalleşmeden bahsediyorsunuz. Nasıl bir helalleşme mantığıdır bu?" diye konuştu.

CHP'nin 3,5 yılda İstanbul'da ne yaptığını soran Demir, "Bizim zamanımızda tıkır tıkır çalışan İETT otobüsleri çalışabiliyor mu? Bizim dönemimizde ihalesi düzgün yapılıp, bakım süreci düzgün yapılan İETT otobüslerine şu anda insanlar bindiğinde gideceği durağa varıp varmama konusunda endişe taşıyor." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

İstanbul AK Parti Tuzla Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title