Haberler

AK Parti'li Çakır'dan Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı

Güncelleme:

AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kullandığı kelimeleri değil vücut uzuvlarını ve beden dilini de kontrol edemez hale geldiğini öne sürerek "Kılıçdaroğlu'nun geçmişte yapmış olduğu hakaretler ve el hareketleriyle o koltukta oturması haramdır.

AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kullandığı kelimeleri değil vücut uzuvlarını ve beden dilini de kontrol edemez hale geldiğini öne sürerek "Kılıçdaroğlu'nun geçmişte yapmış olduğu hakaretler ve el hareketleriyle o koltukta oturması haramdır. Yalanla dolanla, gıybet, iftirayla bir yere varamayacağını anlasın ve istifa etsin." dedi.

Çakır, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, dün şehit haberini öğrendiği Piyade Uzman Çavuşlar İdris Aksöz, Ali Sarı, Emre Ceylan, Doğanay Çelik'e; İstanbul Beşiktaş'taki saldırının beşinci yılı olduğunu belirterek burada şehit olanlara ve tüm şehitlere rahmet diledi.

Bütçe görüşmelerinin başladığı gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı el hareketini kınayan Çakır, "Kılıçdaroğlu artık kullandığı kelimeleri değil vücut uzuvlarını ve beden dilini de kontrol edemez hale gelmiştir." diye konuştu.

Çakır, helallikten bahseden Kılıçdaroğlu'nun bir özür ve açıklamayı millette çok gördüğünü ifade ederek grup başkanvekillerinin laf oyunlarıyla olaydan sıyrılmaya çalıştığını söyledi. Milletin bunu unutmayacağını belirten Çakır, terörle mücadelede gösterdiği başarı ortada olan İçişleri Bakanına hakaret ederek neyin ve kimin intikamının alınmaya çalışıldığı sorusunu yöneltti.

PKK'nın ve FETÖ'nün kininin sebebinin inlerini başlarına yıkmak olduğunu aktaran Çakır, CHP'nin kininin nedeninin ne olduğunu sordu.

Gizlenmeye çalışılsa da CHP ve HDP'nin ittifakının herkes tarafından görüldüğünü dile getiren Çakır, milletin hesap soracağı günü beklediğini belirtti. Çakır, Kılıçdaroğlu'na seslenerek "Kılıçdaroğlu'nun geçmişte yapmış olduğu hakaretler ve el hareketleriyle o koltukta oturması haramdır. Yalanla dolanla, gıybet, iftirayla bir yere varamayacağını anlasın ve istifa etsin. Aziz milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partinin başında küfürbaz birisinin bulunmasını istemiyor." diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title