Haberler

AK Parti'li Aydemir: "Milleti bölme gayretinde olanlarla aynı safta olan bir CHP var"

Güncelleme:

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, CHP'nin "milleti bölme gayesinde olanlarla aynı safta bulunduğunu" söyledi.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, CHP'nin "milleti bölme gayesinde olanlarla aynı safta bulunduğunu" söyledi.

Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, 23 milyar dolarlık eylül ayı ihracatının, tüm zamanların rekoru olarak kayda geçtiğini ifade etti.

İktidarın, ülke yararına projelere imza atmayı sürdürürken "muhalefetin bu projeleri ve kalkınma faaliyetlerini karalama çalışmalarına devam ettiğini" belirten Aydemir, "Kalkınmayı durdurmak ve yükselen projeleri yok etmeye ayarlı bir beyinleri var. Ama ne derlerse desinler bu millet kendisini zirvelere taşıyan, doruklara taşıyan liderini buldu. Bundan sonra daha da mesafe alacağız inşallah." dedi.

Muhalefet partilerinin özellikle yerli otomobil TOGG'u ve savunma sistemlerini karaladıklarını, Akdeniz'deki doğal gaz keşfinden rahatsızlık duyduklarını ve bunu her fırsatta dile getirdiklerini söyleyen Aydemir, şunları kaydetti:

"Onlar ne derlerse desinler, ülkemize mesafe aldırmaya devam edeceğiz, terörle mücadeledeki azmimizi ortaya koyacağız. Başarıyı çok daha ileri noktalara taşıyacağız. Özellikle milletin bölünmesi gayretinde olanlarla aynı safta olan bir CHP var. Atatürk'ün kemiklerini sızlatan bir CHP var. Yönetimin bunların eline geçmesi durumunda emin olun bir hafta sonra teröristler Kandil'den, şuradan buradan şehirlere akın edecek. Şehirlerde terörist faaliyetler alıp başını gidecek. Yaptıkları açıklamalar bunun göstergesidir. Öyleyse terörle mücadeleye destek veren herkes, partisi ne olursa olsun şu CHP'nin tavrına bakmalı, şu 6'lı ittifakın yaklaşımına bakmalı."

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili AK Parti Erzurum Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title