Haberler

Son Dakika | Kardeş şehir Beit Hanoun'dan Selçuklu Belediyesi'ne ziyaret

Güncelleme:

Son dakika haberler: Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinin kardeş şehri Filistin'in Beit Hanoun Belediye Başkanı Dr. Imad Abdullah Adwan, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'yı ziyaret etti.

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinin kardeş şehri Filistin'in Beit Hanoun Belediye Başkanı Dr. Imad Abdullah Adwan, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'yı ziyaret etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Filistinli kardeşlerimizin her zaman yanında olduğunu belirtti. Başkan Pekyatırmacı, "En içten duygu ve düşünceleri paylaşmak, kardeşlik ve dostluğu geliştirmek, sosyal, kültürel ve teknik konularda işbirliği yapmak, yardımlaşma, dayanışmayı sürekli kılmak için Selçuklu ile Beit Hanoun şehri 2011 yılında kardeş kent ve kardeş belediye olduk. İmzalanan işbirliği protokolünün ardından farklı vesilelerle heyetler arası diyaloglar kurulmak suretiyle Selçuklu'nun bilgi birikimini kardeş belediyemize aktarırken ortak hizmetler ve ortak dayanışma projeleri için de çalışmalar yürüttük. Bugün bir kez daha sizleri Selçuklu'da ağırlamaktan duyduğumuz memnuniyeti ifade ederken bu ziyaretin kardeşliğimizin daha da gelişmesine vesile olmasını diliyorum. Filistinli kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız" dedi.

Beit Hanoun Belediye Başkanı Dr. Imad Abdullah Adwan da bir kez daha kardeş belediye Selçuklu'da olmaktan duydukları mutluluğu ifade ederken, "Selçuklu'da kendimizi evimizde gibi hissediyoruz ve sizlere kardeş Beit Hanoun halkından selamlar getirdik. Şehircilik ve belediyecilik faaliyetlerini örnek aldığımız Selçuklu Belediyemize bize verdikleri desteklerden dolayı bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Biz hem Türkiye'nin hem de özelde Selçuklu'nun kardeşliğini daima yanımızda hissediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler de kardeşlik hukukumuzu pekiştiriyor. İnşallah sizleri de iadeyi ziyaret için Beit Hanoun'a bekliyoruz" dedi.

Ziyaretin sonunda Selçuklu Belediye Başkanı konuk belediye başkanına hediye takdiminde bulunurken, Beit Hanun Belediye Başkanı Advan da Başkan Pekyatırmacı'ya Beit Hanun'a sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür belgesi takdim etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Pekyatırmacı Selçuklu Filistin Konya Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title