Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev tarafından Zengilan'ın Ağalı köyünde resmî törenle karşılandı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyarette bulunduğu Azerbaycan'da, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından Zengilan'ın Ağalı köyünde resmi törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile Zengilan Akıllı Tarım Kampüsü'nün Temel Atma Töreni'ne katıldı.

Daha sonra Ağalı köyüne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan için resmi karşılama töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in tören alanındaki yerlerini almasının ardından iki ülkenin milli marşları çalındı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile tören kıtasını denetleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, askerleri selamladı.

Karşılamanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev baş başa görüşmeye geçti, heyetler arasındaki görüşmeler de başladı.

Törende; Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Azerbaycanlı bakanlar da hazır bulundu.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Recep Tayyip Erdoğan İlham Aliyev Ermenistan Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title