Haberler

Politicon Siyaset ve Mizah Fuarı Başladı

LOS Amerikan siyasetinin Comic-con'u olarak kabul edilen ve politik figürleri eğlence dünyasıyla biraraya getiren Politicon Fuarı, ABD'nin Los Angeles şehrinde başladı.

LOS  Amerikan siyasetinin Comic-con'u olarak kabul edilen ve politik figürleri eğlence dünyasıyla biraraya getiren Politicon Fuarı, ABD'nin Los Angeles şehrinde başladı.

ABD siyaset dünyasına mizahi yönüyle bakan fuar, ünlü isimlerin yer aldığı talk show, panel, film gösterimleri, canlı radyo programları, sergi ve konserlere ev sahipliği yapıyor.

Fuarın önemli konukları arasında California Başsavcısı Kamala Harris, aktör Tony Hale, The Daily Show' un sunucu Trevor Noah, ünlü radyo programcısı Hugh Hewitt, aktör Robert Devi, Obama'nın metin yazarı Jon Favreau ve  asistanı Reggie Love ve Türk asıllı politika yorumcusu Cenk Uygur yer alıyor.

İslamafobi, seçim kampanyaları, yaşam hakkı, ABD'de siyahi ölümler gibi farklı konularda panellerin yapıldığı fuarda, Ferguson kentinde polis kurşunuyla ölen 18 yaşındaki siyahi genç Michael Brown'ın annesi Lezley McSpadden ve Florida'da cinayete kurban giden siyahi genç Jordan Davis'in annesi Lucy McBath  de konuşmacı olarak bulunuyor.

Politicomic adı altında taklit yeteneği bulunan gençlerin bir yarışmayla ödüllendirildiği organizasyonda,  Alveda King, Mona Eltahaway, Nina D. Burleigh, James Carville  gibi ünlü gazeteci ve yazarlar kitap imza noktalarında okurlarıyla buluşuyor.

Kaynak: AA / Güncel

Los Angeles Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title