Haberler

14 Yaşındaki Hırsız, Polislerin Elinden Kanalizasyona Saklanarak Kaçtı

Güncelleme:

Çaldıkları arabayla gasp yapmak isteyen hırsızlardan biri, polisten dere yatağındaki kanalizasyona saklanarak kaçmayı başardı.

Esenyurt'ta sabah saatlerinde çaldıkları otomobille bir kişiyi gasp etmeye çalışan 2 hırsız, polisler tarafından fark edilince kovalamaca başladı. Hırsızlardan 14 yaşındaki E.K., biri, polisten kaçarken dere yatağındaki kanalizasyona saklandı. Polisler kanalizasyon giriş çıkışlarını tutarken, İSKİ ekipleri kameraları ile kanalizasyonda arama yaptı. 3 saat süren aramanın ardından, şüphelinin kanalizasyonun bir başka çıkışından kaçtığı belirlendi.Şüphelilerin yakalanması için polis ekiplerince başlatılan çalışmalar sürüyor.

Polisten Kaçan Hırsız Kanalizasyona Saklandı

ÇEVİK KUVVET SEVK EDİLDİ

Kaçan E.K.'nın kanalizasyona saklandığını gören polis ekipleri takviye ekip isteyerek diğer çıkışları abluka altına aldı. Ekipler kanalizasyonun diğer çıkış noktalarında nöbet tutarken, mahalle sakinlerinin ve şüphelinin yakınlarının taşkınlık çıkarmaması için olay yerine çevik kuvvet polisi ve zırhlı araç sevk edildi.

Polisten Kaçan Hırsız Kanalizasyona Saklandı

KANALİZASYONDA KAMERALI ARAMA

Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri saatlerce şüphelinin borudan çıkmasını bekledi. Yakınları da zaman zaman boru girişine gelerek çıkması için şüpheliye seslendi. Olay yerine İSKİ ekipleri de gelerek ellerindeki krokilere göre kanalizasyon içinde uzaktan kumandalı kamera ile arama yaptı. Yapılan aramalarda boru içinde kimseye rastlanmadı. Saatler süren bekleyiş ve aramaların sonunda şüpheli E.K'nın girdiği kanalizasyonun bir başka çıkışından kaçtığı belirlendi.

Polisten Kaçan Hırsız Kanalizasyona Saklandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (7)

Evo20:

ELİNİ KESİP DİĞER ELİNE VERİN BAK BİR DAHA YAPABİLİYORLAR MI? KISASA KISAS HERKESE HAK ETTİĞİ CEZA VERİLMELİ. HAPİSHANEDE BEDAVAN YİYİP İÇİP YATMAMALI SUÇLULAR. NAMUS DAVASINDAN GİRENLERE BERAAT!

5
3
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Romanlar bunlar

1
3
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Bakıyorlar içeriye

0
4
yanıtYanıtla
VARTOLU ANAMIZ:

Ahh saadet

1
3
yanıtYanıtla
bensiz:

direk kafasına sıkıp nüfustan silecen sessizce

2
1
yanıtYanıtla
Afrika Tarzanı:

Yamam yetyiştiriyorlar yamyam

2
1
yanıtYanıtla
asdasd:

gözlerim adanayı arıyor. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title