Haberler

Ehliyetine 5 Kez El Konuldu, Yine Direksiyon Başında Alkollü Yakalandı

Güncelleme:

Adana'da alkollü ve ehliyetsiz sürücü, uygulama noktasında polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Yakalanan alkollü sürücünün ehliyetine 5 kez el konulduğu ortaya çıktı.

Adana'da alkollü ve ehliyetsiz sürücü uygulama noktasında polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Filmleri aratmayan kovalamaca sonucunda 2 şüpheli kıskıvrak yakalandı.

7 BİN 240 LİRA PARA CEZASI ALDI

Alınan bilgiye göre, Seyhan İlçesi Özdemir Sabancı Bulvarı'nda uygulama yapan polis ekipleri durumundan şüphelendikleri cipe 'dur' ihtarında bulundu. Ekiplerin 'dur' ihtarına rağmen durmayan 01 CKR 44 plakalı cip sürücüsü polislerin üzerine aracını sürerek kaçtı. Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyoluna giren cip, kaçmayı sürdürdü. Peşindeki polis ekipleri, otoyolun Yüreğir çıkışında aracın önünü keserek yakaladı. İki şüpheli polis tarafından araç içerisinden indirilirken Ç.K'ın alkollü ve ehliyetsiz olduğu belirlendi. Sürücü Ç.K'ya 7 bin 240 TL para cezası kesilirken, cipi trafikten men edildi.

GAZETECİYE ZORLA GÖRÜNTÜLERİNİ SİLDİRDİ

Araç içerisinde bulunan sürücünün arkadaşı T.K olayı görüntüleyen gazetecileri fark edince yanlarına gitti. Daha sonra bir gazetecinin elini omzuna atarak, fotoğraf makinasında bulunan görüntüleri zorla sildirmesi dikkati çekti. Durumu fark eden polis ekipleri, T.K'yı gazetecilerin yanından uzaklaştırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (11)

Cahiller obasI:

Aciler Osmanlı kanunları devreye girsin. Yoksa bu cahil milletin önünde durulmaz

5
1
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ADANADA TÜM EHLİYETLERE EL KONULSUN.

4
0
yanıtYanıtla
gereksiz insan:

öldürün de sizde bizde kurtulalım

2
0
yanıtYanıtla
REZA:

istediğin kadar el koy ne olacak adamın umrunda değil ki at içeri 1-2 yıl yatsın bakalım bi daha binecek mi arabaya cezalar caydırıcı değil TC de maalesef

1
0
yanıtYanıtla
BURSALI:

Durdurulan şahin doğan olsa ana haber bültenlerine çıkar, şöför karakolda bir güzel sopa yer, sonrada cezaevine gönderilirdi. . Şimdi bu abimize presedur gereği 7 bin ceza yarın kaldığı yerden devam. . ADALET in küçüldüğü ülkelerde, büyük olan artık suçlularmış. . Tıpkı bu haberdeki gibi. .

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu ülkede böyle zavallılar bile var ikiside de adam diye ayakta duruyorlar görgüsüzler

0
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

adam haklı ayık kafayla trafiğe çıkılmaz abi, ya en kısa zamanda tımarheneyi boylarsınız ya da katil olursunuz abi

0
0
yanıtYanıtla
Battalgazi:

Devlete bir önerim var alkollü araç kullanırken yakalanan dallamaların devlet direk aracına el koysun satsın parası direk devlete kalsın bakın bakalım bir tane lale alkollü araç kullanıyormu anam herşeye akıl vermekten bende akıl kalmadı caaanııımmmm

0
0
yanıtYanıtla
durum bu:

plakaya bakılırsa adı soyadını gösteriyor yani özel alınmış. hem özel alınıyor hemde adamın 5 kez ehiyetine el konuluyor, demekki bir dayısı var.

0
0
yanıtYanıtla
UGUR:

Eyyy adalet kurumu, bakanı cezalar caydırıcı değil bu ülkede artırın cezaları yapanın yanına kar kalmasın

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title