Haberler

Polislere Saldıran Travestiler Gözaltına Alındı

Samsun’da "fuhuş yapılıyor" ihbarı üzerine olay yerine giden polislere saldırdıkları iddia edilen ve bir polis memurunu darp sonucu yaralayan 2 travesti, polis tarafından gözaltına alındı.

Samsun'da "fuhuş yapılıyor" ihbarı üzerine olay yerine giden polislere saldırdıkları iddia edilen ve bir polis memurunu darp sonucu yaralayan 2 travesti, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Barosu ekipleri, "fuhuş yapılıyor" ihbarı üzerine bir eve operasyon düzenledi. Evde bulunan ve travesti oldukları ileri sürülen B.Ö.(22) ve O.G.(23) polislere saldırdı. Olay sırasında Polis Memuru A.İ.B., darp sonucu elinden yaralandı. Gözaltına alınan B.Ö. ve O.G., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'na teslim edildi. B.Ö. ve O.G.'ye 'fuhuş yapmak' suçundan Kabahatler Kanunu'na göre 219'ar lira idari para cezası kesildi.

Şüpheliler, 'polise saldırıp yaralama' suçundan ise bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İlkadım 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title