Haberler

Polisin Şüphelenip Durdurduğu Şahıs Kayıp DHKP-C'li Çıktı

Güncelleme:

Amasya'nın Göynücek ilçesinde polisin şüphelenip durdurarak kimlik sorgulaması yapmak istemesi üzerine kimliğinin bulunmadığını belirten 20 yaşındaki genç DHKP-C'li çıktı.

Amasya'nın Göynücek ilçesinde polisin şüphelenip durdurarak kimlik sorgulaması yapmak istemesi üzerine kimliğinin bulunmadığını belirten şahsın DHKP-C üyesi olduğu, çocuk mahkemesi tarafından hakkında yakalama emri bulunduğu ve adli kayıtlarda kayıp olarak arandığı tespit edildi.

"AKRABA ZİYARETİNE GELDİM" DEDİ

İlçe sokaklarında bir erkek şahsın hareketlerinden şüphelenen Göynücek İlçe Emniyet Amirliği asayiş büro ekipleri, İstanbul'dan akraba ziyareti için geldiğini belirttiği ve üzerinde kimliği bulunmayan 20 yaşındaki şahsı takibe aldı.

DHKP-C'Lİ ÇIKTI

Kimlik tespitinde şahsın Amasya nüfusuna kayıtlı B.A. olduğu şahsın yapılan sorgulamasında 'silahlı terör örgütüne üye olmak (DHKP/C)' başta olmak üzere çok sayıda suç kaydığının bulunduğu, ayrıca İstanbul Anadolu 4. Çocuk Mahkemesi'nin yakalama emirleri ile 2 adet bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan, adli kayıtlarda ise kayıp şahıs olarak arandığı tespit edildiği bildirildi.

GÖZALTINA ALINDI

Amasya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, şahsın cumhuriyet savcısının talimatı üzerine gözaltına alındığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Göynücek Amasya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title