Haberler

Polisin Şehit Olduğu Haberi Tan Ağarırken Verildi (2)

5 BİN KİŞİ UĞURLADIŞehit özel harekat polisi Erhan Konuk için memleketi Adana'nın Pozantı İlçesi'nde 5 bin kişinin katıldığı törenle toprağa verildi.

5 BİN KİŞİ UĞURLADI

Şehit özel harekat polisi Erhan Konuk için memleketi Adana'nın Pozantı İlçesi'nde 5 bin kişinin katıldığı törenle toprağa verildi.

Askeri uçakla getirildiği Adana Havalimanı'nda alınan şehidin cenazesi, konvoyla Pozantı İlçesi'ne bağlı Aşçıbekirli Mahallesi'ne götürüldü. Burada şehidi Adana Valisi Mahmut Demirtaş, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akgüneş, Özel Harekat Daire Başkanı Selami Türker, ailesi ve yaklaşık 5 bin kişi karşıladı.

Törende şehidin anne, baba ve kardeşlerini yakınları teselli etmeye çalıştı. Şehidin sözlüsü Görkem Nur Ayaz ise altın bilekliğine bakıp gözyaşı döktü.

Kılınan cenaze namazının ardından şehit Erhan Konuk, 2005 yılında Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde şehit olan Üsteğmen Zafer Sabancı'nın yanına gözyaşları içinde defnedildi.

Bu arada şehidin babası Fehmi Konuk'un Facebook adresinden 3 Ağustos'ta özel harekat polisleri ile bir lokantada çektirdiği fotoğrafın altına yazdığı 'Özel harekat, Pozantı'da. Allah onları korusun' paylaşımı dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mahmut Demirtaş Pozantı Politika Güncel Haberler

title