Haberler

Polisi Öldüren Sokak Çocuğu Müebbet Hapis Cezasına Çarptırıldı

Yıldız Parkı'nda, Kendisine Kimlik Soran Polis Memuru Naci Soydan'ı Bıçaklayarak Öldüren Mustafa Memiş, "Kasten Adam Öldürmek" Suçundan Müebbet Hapis Cezasına Çarptırıldı.

Yıldız Parkı'nda, kendisine kimlik soran polis memuru Naci Soydan'ı bıçaklayarak öldüren Mustafa Memiş, "Kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul 2.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Mustafa Memiş ve olay günü parka yakın bir mevkide koruma görevlisi olarak görev yapan Erdal Günel katıldı. Duruşmada tanık olarak dinlenen Günel şunları söyledi: "Akşam üzeri saat 17.00 sıralarında parkın içinde iki el silah sesi duydum. Parka doğru baktığımda 2 sivil şahıs arkadan öndeki şahıs olan huzurunuzda ki sanıkta elinde bıçakla koşuyordu. Ben bu esnada apartman görevlisine haber verdim. 2-3 dakika geçti koşan şahıslar arka

tarafa doğru dolanmıştı. Sivil şahıslardan birisi sanığı kovalarken 'Dur polis' diye seslendi. Ondan sonra ekipler olay yerine geldi. Sivil giyimli polis sanığı kıstırınca sanıkta polise küfretti ve bıçağı polise doğru salladı".

Tanık ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcısı Orhan Erbay mütalaa verdi. Erbay, sanık Memiş'in 'Kasten adam öldürmek' suçundan cezalandırılmasını istedi. Savcı Erbay'ın mütalaasının ardından mahkeme heyeti sanık Memiş'i savcının talebinde olduğu gibi 'Kasten adam öldürmek' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdı.

(FD-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title