Haberler

Bu Görüntü, Polis Ekiplerini İntihar Şüphesiyle Harekete Geçirdi

Güncelleme:

Antalya'da 40 metrelik falezlerin ucundaki kadını görenlerin ihbarı polisi alarma geçirdi. Polisleri karşısında gören kadın, "Siz niye tedirgin oldunuz? Manzara izliyordum." diye konuştu.

Antalya'da 40 metrelik falezlerin ucundaki kadını görenlerin ihbarı polisi alarma geçirdi. Polisi ve gazetecileri karşısında gören Ayşe B., "Öyle baktım etrafa ne var bunda. Siz niye tedirgin oldunuz? Ben kimseyi tedirgin etmek istemedim" dedi.

GÖRENLER POLİSE HABER VERDİ

Olay, bugün 11.00'de Konyaaltı Caddesi varyant yakınındaki falezlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 40 metre yüksekliğindeki falezlerin ucunda bir kadının gezindiğini görenler durumu polise bildirdi.

UÇURUMDAN UZAKLAŞTIRILDI

İhbarın ardından olay yerine gelen ekipler, kadının yanlarına gelmesi ikazında bulundu. İsminin Ayşe B. (35) olduğu öğrenilen kadın, polisin seslenişinin ardından uçurumdan uzaklaştı. Ekiplerin yanına gelen ve manzara izlediğini belirten Ayşe B., karşısında gazetecileri görünce ise neye uğradığını şaşırdı.

"MANZARA İZLİYORDUM"

Kendisine uzatılan mikrofonlara "Manzara izliyordum" diyen Ayşe B., "Öyle baktım etrafa ne var bunda. Siz niye tedirgin oldunuz? Ben kimseyi tedirgin etmek istemedim" dedi. Ayşe B., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Olay yerinden görüntüler;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Konyaaltı Caddesİ Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Gondikci:

Kafadan kırık galiba belli tipten

9
4
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

önce sorguya sonra falakaya çekilsin.

6
6
yanıtYanıtla
YORUMCU:

ÇOK AFFEDERSİNİZ MAL MISINIZ?

yanıt0
yanıt1
Ferhat:

senin kardeşin yok mu yada olsaydı böyle bir yorum yaparmıydın ? İnşallah bir gün soyunuz tükenir yani senin gibilerin soyu.

yanıt2
yanıt1
Şirin:

Videoda yüzü açık bir şekilde görüldüğü halde fotoğraflarda buğulama var. Garip . . . .

9
0
yanıtYanıtla
Seren çetin:

Cahil

6
3
yanıtYanıtla
Sulo:

MANZARA IZLEYECEKSE EVLENSIN

2
5
yanıtYanıtla
SORUNLAR ÜLKESİ:

BE KADIN ZATEN SORUNLARIN HER TÜRLÜSÜYLE İÇ İÇE OLAN ÜLKEMİZDE BÖYLE DENSİZLİKLER YAPARAK HEM BİZLERİ HEMDE POLİSİMİZİ MEŞGUL ETMEYİN YAHU!!!!MANZARAYI İZLEYECEĞİM DİYE O KADAR AÇILMANA GEREK YOKKİ!!!

2
3
yanıtYanıtla
Kürşad:

Kadının bıyıkları var.badem sür badem iyi gelir :-)

0
1
yanıtYanıtla
Deniz:

O ta borsada polis cagrilmaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title