Haberler

Polise Kimlik Göstermeyerek Direnen 7 Kişi Tutuklandı

Malatya'da Nevruz Günü, Mahalle Arasında 2 Adet Lastik ile Yürürken Polis Ekiplerinin İncelemek Üzere İstediği Kimliklerini Göstermeyerek Direnen 7 Kişi, Çıkartıldıkları Adli Makamlarca Tutuklandı.

Malatya'da Nevruz günü, mahalle arasında 2 adet lastik ile yürürken polis ekiplerinin incelemek üzere istediği kimliklerini göstermeyerek direnen 7 kişi, çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Nevruz günü, Paşaköşkü Mahallesi'nde ellerinde 2 adet lastik ve 1 adet megafon ile birlikte yürürken polis ekiplerince durdurularak incelenmek üzere kimlikleri istenen B.Ö. (26), M.T. (19), A.Y. (19), A.R.K. (23) ile Ş.Y. (23), S.G. (22) ve M.G. (25) adlı bayanlar olmak üzere toplam 7 kişinin, kimliklerini göstermeyip, slogan atarak polis ekiplerine direndikleri bildirildi.

Polis ekiplerinin zor kullanarak gözaltına aldığı 7 kişi, polis merkezinde ifade vermediler. "Görevli Memura Mukavemet" iddiasıyla adliyeye çıkartılan 7 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(BK-MEF-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title