Haberler

Polis ve Jandarmadan Rekor Operasyon

Balıkesir'de jandarma ve polis ekiplerinin ortak operasyonu ile 147 buçuk kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Balıkesir'de jandarma ve polis ekiplerinin ortak operasyonu ile 147 buçuk kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Balıkesir'in Altıeylül ilçesine bağlı kırsal Büyükbostancı Mahallesi'nde Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ve Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri tarafından mahkeme kararı ile bir şahsın evi ve tarlalarında yapılan operasyonda rekor sayılacak ağırlıkta uyuşturucu madde ele geçirildi. 16 adet poşet içerisinde paketlenmiş halde satışa hazır vaziyette 21 buçuk kilogram kubar esrar maddesi, 126 kilogram paketlenmemiş halde kubar esrar maddesi, 950 gram kenevir tohumu ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilen operasyonda Balıkesir Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile olayla ilgili olarak bir şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Operasyonda ele geçirilen toplam 147 buçuk kilogram uyuşturucu maddenin Balıkesir'de şu ana kadar bir defada ele geçirilen en fazla miktardaki kubar esrar olduğu bildirildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Altıeylül Balıkesir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title