Haberler

Polis Taksim'de LGBT Yürüyüşüne Müdahale Etti

Güncelleme:

İstiklal Caddesi'nde Onur Yürüyüşü gerçekleştirmek isteyen LGBT üyelerine polis müdahale etti. Müdahaleye sinirlenen CHP Milletvekili Mahmut Tanal TOMA'nın üzerine çıktı.

23. LGBTİ Onur Haftası'nda, İstiklal Caddesi'nde 'Onur Yürüyüşü' gerçekleştirmek isteyen LGBT grubuna polis müdalesi geldi.

ÇEVİK KUVVET POLİSLERİ VE TOMA'LAR HAZIR BEKLETİLDİ

Yürüyüş öncesi Taksim Meydanı'na onlarca otobüsle çevik kuvvet polisleri getirildi. Meydan ve çevresinde çok sayıda TOMA'nın da güvenlik önlemi aldığı görüldü. Meydandan İstiklal Caddesi ve Sıraselviler Caddesi'nin girişine polis tarafından önlemler arttırıldı.

GRUPLAR MEYDAN VE GEZİ PARKI'NDAN UZAKAŞTIRILDI

Çevik kuvvet ve sivil polisler, grupları Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'ndan uzaklaştırdı. Bir grup da İstiklal Caddesi'nde toplanarak Taksim Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Önce 'dağılın' uyarısında bulunan polis, daha sonra gruba tazyikli su sıkarak müdahale etti.

ARA SOKAKLARA DAĞILDILAR

Boyalı top mermisinin de kullanıldığı müdahale sonucu bazı göstericiler ara sokaklara dağılırken, bazı göstericiler ise işyerlerine sığındı. TOMA'nın önünde duran bir gösterici de polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

MAHMUT TANAL TOMA'NIN ÜZERİNE TIRMANDI

HDP Milletvekilleri Filiz Kerestecioğlu, Beyza Üstün ve Sezai Temelli ile CHP'li Mahmut Tanal, polis barikatı önünde zincir oluşturarak, müdahaleye engel olmaya çalıştı.

Polisin müdahalesine engel olamayan CHP milletvekili Mahmut Tanal'ın TOMA'ın üzerine tırmandığı görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstiklal Caddesi Mahmut Tanal Taksim Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (410)

osmanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Müslümanligin ne oldugunu bilmeyen insanlarr lut kavmini biliyormusunuz Acin okuyunn desteklemek bile gunah sayilir erkek erkege igrenc birsey allah insana eş vermis erkege kadin kadina erkek vermis allaha inanci olmayan insanlar yazik sizlere tövbe edin Tövbe hesap gününü düşünün allah korkusu olsun içinizde

70
5
yanıtYanıtla
osmanm@m.mm@m.m:

Demokrat sence nedemek kardes ahlakin örf ün müslümanliginn üstündemi

yanıt0
yanıt2
ALİ VELİ:

DİREN LGBTİ !!! FAŞİST KATİL TÜRK POLİSİNE DİREN.

13
59
yanıtYanıtla
afd:

tebrikler devlet bunların alayını at türkiyeden

59
8
yanıtYanıtla
m.akifmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

“Lut kavminin amelini işleyen melundur” HADİS-İ ŞERİF

57
3
yanıtYanıtla
..:

AKP HİÇ BİR EŞCİNSELLERDEN OY ALAMADI NEFRETİNİ KUSUYOR HALKA EŞCİNSELLERİ KULLANARA İNSANLARA GÖZ DAĞI VERİYORLAR GÜNDEMİ DEĞİŞTİRİYORLAR KİRLİ EMELLERİ İÇİN

2
57
yanıtYanıtla
123:

Lut kavminin kayıp çocuklar taksimde bulundu, CHP li ve PKK''lılar :d ben Müslümanım diyen bunlara oy vermesin benden demesi. .

51
6
yanıtYanıtla
lgbt li suzanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Vicdan sahibi olan herkesi 1 günlügüne lgbt li olmaya çagiriyorum

16
41
yanıtYanıtla
AHISKALITÜRK:

BU YÜRÜYÜŞ YAPANLARDA GERÇEKTEN CÜNÜP GEZEN GENÇLİK SAĞDA SOLDA SEVİŞENLER BUNLARDAN GELECEK OLMAZ ALAYINI ÖLDÜRMEK LAZIM

40
17
yanıtYanıtla
m.akifmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

“Kendi rızası ile üç defa livata yapan alışır,her zaman bu işi ister” HADİS-İ ŞERİF.(R.Nasıhin) “Erkek erkekle,kadın kadınla yetinmedikçe,kıyamet kopmaz” HADİS-İ ŞERİF.(Hatib) “Erkek erkekle,kadın kadınla yetinirse,ümmetim helâk olur” HADİS-İ ŞERİF.(Hâkim,Beyheki)

52
2
yanıtYanıtla
osmanm@m.mm@m.m:

Demokrat sence nedemek kardes ahlakin örf ün müslümanliginn üstündemi

0
2
Tüm 410 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title