Haberler

Polis, Suçu Azaltmak İçin Muhtarlarla İş Birliği Yapıyor

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde Toplum Destekli Polis yetkilileri çeşitli asayiş ve diğer konularda suç oranlarını daha aza indirmek amacıyla muhtarlardan destek istedi.

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde Toplum Destekli Polis yetkilileri çeşitli asayiş ve diğer konularda suç oranlarını daha aza indirmek amacıyla muhtarlardan destek istedi.

Yahşihan ilçe merkezi mahalle muhtarları ile Toplum Destekli Polis yetkilileri toplantı düzenleyerek meydana gelebilecek herhangi bir suç durumunda sorunların çözümü ve işbirliği yapılmasına yönelik görüşmelerde bulunuldu.

İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taş başkanlığında düzenlenen toplantıya, Doğanlık Mahallesi Muhtarı Mustafa Koçdoğan, Emirler Mahallesi Muhtarı Müslüm Çavdar, Erenler Mahallesi Muhtarı Haydar Aktuğ, Kadıoğlu Mahallesi Muhtarı Mustafa Gökdere, Yeşil Vadi Mahalle Muhtarı Erdoğan Duman ve Toplum Destekli Polis yetkilileri katıldı.

Toplantıda Yahşihan sorumluluk bölgesinde yapılan uygulamalar konusunda muhtarlara bilgi sunulurken, muhtarların da halktan gelen istekler doğrultusunda talepleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Yapılan toplantıda Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde meydana gelmesi muhtemel asayiş olaylarının önlenmesi ve caydırıcılığın sağlanması konusunda işbirliği kararı alındı. Motorize ekiplerin sürekli ring halinde bulunduğu, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı sürekli görev başında olduğu, ancak suçların önlenmesi ve suçluların yakalanmasında vatandaşın yardımının bu etkiyi daha da arttıracağı konusunda görüş birliğine varıldı. Toplantıda ayrıca mahalle ve sokak temsilcilerinden görüş ve halkın şikayetlerinin alınmasının da faydaları üzerinde duruldu. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırıkkale Yahşihan Kadıoğlu Erenler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title