Haberler

Polis Soygunculara 15 Bin Aracı İnceleyerek Ulaştı

Güncelleme:

Polis, Bir Banka ile Bir PTT Şubesini, Soyduğu İddia Edilen 2 Kişiye, 15 Bin Aracı İnceleyerek Ulaştı.

Polis, Tuzla ve Pendik'te bir banka ile bir PTT şubesini, çalışanlarını silah tehdidiyle etkisiz hale getirerek soyduğu iddia edilen 2 kişiye, 15 bin aracı inceleyerek ulaştı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Tuzla ve Pendik'te Temmuz ayı içerisinde bir banka ile bir PTT şubesinde meydana gelen silahlı soygun olaylarına yönelik çalışma başlattı.

Soygunlar sırasındaki kamera görüntülerinden yola çıkan polis, görüntülerdeki Lada marka stop lambası kırık kum renginde bir otomobile ulaşmak için aynı marka 15 bin otomobili inceledi. İncelemeler sonunda soygunda kullanılan 34 YY 722 plakalı araca ulaşıldı.

Aracın, soygunculardan Sinan B'ye ait olduğunu belirleyen polis, Tuzla'da takibe aldığı bir eve yönelik operasyon düzenleyerek Sinan B. ile bacanağı olduğu belirlenen suç ortağı İnan G'yi gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan zanlıların, soygunları kredi kartı borçlarını ödemek için yaptıklarını söyledikleri belirtildi.

Zanlılardan İnan G'nin Tuzla tersanelerinde işçi olarak çalıştığı, bacanağı Sinan B'nin de yasa dışı TİKKO terör örgütüne yardım ve yataklık suçlamasıyla Erzincan Cezaevi'nde 1,5 yıl hapis yattığı öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlanan zanlılar Tuzla Adliyesine sevk edildi.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title