Haberler

Polis Minibüsü Kaza Yaptı: 2 Yaralı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde Devriye Gezen Polis Minibüsüne Başka Bir Minibüsün Çarpması Sonucu Meydana Gelen Kazada 2 Polis Memuru Yaralandı.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde devriye gezen polis minibüsüne başka bir minibüsün çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 polis memuru yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Cumhuriyet Polis Merkezi'nde görevli polis memurları Eyüp Emre B. ve Karan E, 59 A 7416 plakalı polis minibüsüyle devriye görevlerine çıktı. Atatürk Bulvarı'nda seyreden Eyüp Emre B. yönetimindeki polis minibüsüne, Yılmaz S. idaresindeki 34 YH 0099 plakalı minibüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle önce orta refüje çarpan polis minibüsü daha sonra takla attı. Meydana gelen kazada ekip otosunda bulunan 2 polis memuru yaralandı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Özel Çorlu Millet Hastanesi'ne kaldırılan polis memurlarından Karan E.'nin kafatasında çatlak olduğu belirlendi. Karan E. hayati tehlike kaydı ile yoğun bakıma alınırken, Eyüp Emre B. müşahede altına alındı. Kazayı yara almadan atlatan minibüs sürücüsü Yılmaz S. ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Öte yandan İl Emniyet Müdürü Cemil Demir de Çorlu'ya gelerek, yaralı polis memurlarını hastanede ziyaret etti ve hastane yetkililerinden bilgi aldı. Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin de yaralı polislere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

(EŞ-ÖFA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title