Haberler

Polis Merkezindeki Kadına Dayak Görüntüleri

İzmir'de gözaltına alınan bir kadının polis merkezinde dövülmesine ilişkin açılan davaya devam edildi.

İzmir'de gözaltına alınan bir kadının polis merkezinde dövülmesine ilişkin 4 polis hakkında "işkence ve eziyet", kadın hakkında ise "basit yaralama ve hakaret" suçlamasıyla açılan davaya devam edildi.

İzmir 6. Ağır Ceza Mahkemesinde karar verilmesi beklenen duruşmaya 4-9 yıl arasında hapis cezası istenen müşteki sanık polislerden B.S ve T.D ile 16,5 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan müşteki sanık Fevziye Cengiz ve avukatları Hanife Yıldırım, Zeynep Sedef Özdoğan, Fatma Demirer ve Suat Çetinkaya katıldı.

Duruşma savcısı Göksel Er izinli olduğu için yerine duruşmaya giren Cumhuriyet Savcısı Mehmet Sedat Erbaş, dosyanın kapsamlı olduğunu, duruşmaya arızi olarak çıktığını, dosyayı inceleme fırsatı olmadığını, bu nedenle daha önce verilen mütalaayı tekrar edemeyeceğini belirtti.

Mahkeme Başkanı Akar Karasu, savcının mütalaada bulunması ve avukatların savunmalarını hazırlamaları için süre verilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Olay

Karabağlar'da faaliyet gösteren müzikhollere yönelik 17 Temmuz 2011 tarihinde yapılan denetimde, "kimliksiz olduğu, izinsiz çalıştığı ve polise mukavemette bulunduğu" gerekçeleriyle hakkında işlem yapılmak üzere polis merkezine götürülen Fevziye Cengiz'in, darp edildiği iddia edilmiş ve karakoldaki güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüler basına yansımıştı.

Karşılıklı şikayetler üzerine Fevziye Cengiz hakkında "kamu görevlisini basit yaralama ve hakaret" suçlarından, polis memurları hakkında ise "işkence" suçundan açılan davalar daha sonra birleştirilmişti. - İzmir

Kaynak: AA / Güncel

Çetinkaya İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title