Haberler

Polis Memuruna "İşkence ve Eziyet" Suçlaması

Avcılar'da 'Bir Gencin Polis Tarafından Tartaklandığı' İddiasına İlişkin Olarak Gözaltına Alınan Bir Polis Memuru, 'İşkence ve Eziyet' Suçlarından Tutuklanması Talebiyle Nöbetçi Mahkemeye Sevk Edildi.

Avcılar'da ''bir gencin polis tarafından tartaklandığı'' iddiasına ilişkin olarak gözaltına alınan bir polis memuru, ''işkence ve eziyet'' suçlarından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, bugünkü bazı gazetelerde yer alan ''Avcılar'da bir parkta arkadaşlarıyla şarap içen Güney Tuna adlı gencin, parka gelen polis ekibi tarafından tartaklanarak karakola götürüldüğü'' iddiasıyla ilgili haberler üzerine, polis memuru M.B, Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alındı.

M.B, emniyetteki işlemlerinin ardından, Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Burada nöbetçi savcı tarafından sorgulanan M.B, ''işkence ve eziyet'' suçlarından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Bu arada polis dayağına maruz kaldığı öne sürülen Güney Tuna'nın, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Bölümü Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title