Haberler

Polis Memuru Kardeşini Vuran Kişinin Yakınlarına Kurşun Yağdırdı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Belediye Başkanı AKP'li M. Abdi Bulut'un Makam Şoförü 27 Yaşındaki Mustafa Çetin'i Öldüren Belediye Park ve Bahçeler Müdürü 44 Yaşındaki Ali Deli'nin Oğlu 24 Yaşındaki Osman Deli'nin Yargılandığı Duruşmaya Gelen Çetin'in Yakınları, Adliyeyi Kan Gölüne Çevirdi.

Belediye Başkanı AKP'li M. Abdi Bulut'un makam şoförü 27 yaşındaki Mustafa Çetin'i öldüren Belediye Park ve Bahçeler Müdürü 44 yaşındaki Ali Deli'nin oğlu 24 yaşındaki Osman Deli'nin yargılandığı duruşmaya gelen Çetin'in yakınları, adliyeyi kan gölüne çevirdi. Çetin'in polis ağabeyi Ferhat Çetin, beylik tabancasıyla, katil zanlısı Deli'nin ağabeyi Halil Deli'yi öldürüp, 3 yakınını da yaraladı. Halil Deli, ölmeden önce ağır yaralı olarak ambulansa götürülürken sedyeden de düşürüldü.

İddiaya göre, 13 Kasım 2006'da, Park Bahçeler Müdürü Ali Deli, personelinin maaş bordrolarının makam şoförü Mustafa Çetin'e vererek Başkan M. Abdi Bulut'a imzalatmasını istemişti. Çetin'in de buna, 'Git kendin imzalat, başkan belki sana bir şey sorar' diyerek kabul etmeyince aralarında tartışma çıktı. Makam odası önünde çıkan tartışmaya Başkan Bulut müdahale edip, tarafları barıştırdı. Ancak, Deli'nin oğulları ve yakınları aynı gün belediyeyi basarak Mustafa Çetin ile tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce, Deli'nin oğlu Osman Deli, ruhsatsız tabancasıyla rasgele ateş etti. Olayda makam şoförü Çetin, öldü, seken kurşunlardan da Ali Deli de hafif yaralandı.

Olaydan sonra Müdür Ali Deli, azmettirici, oğlu Osman Deli katil zanlısı, diğer oğlu Ahmet Deli ile yeğenleri Bekir Deli ve Musa Deli de cinayete yardım ve yataklık suçundan tutuklandı.

BAHÇEDE VURDU

'Ömür boyu hapis' cezası istemiyle tutuklu yargılanan 5 zanlı, bugün Kilis Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmalarına çıktı. Bahçede duruşma saatini yakınlarıyla birlikte bekleyen öldürülen Mustafa Çetin'in Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru ağabeyi Ferhat Çetin, zanlının ağabeyleri Ömer Deli ile Halil Deli'yi gördü. Öfkelenen ağabey, üzerinde taşıdığı beylik tabancasıyla Deli ailesinin yakınlarına kurşun yağdırdı. Olayda, İsmail Karabaş, Mustafa Pekatak ile Ömer Deli ve Halil Deli kardeşler ağır yaralandı. Ardı ardına adliye bahçesinde patlayan silah sesleri büyük paniğe neden oldu. 4 yaralı adliye bahçesinde kanlar içinde yatarken, olay yerine çok sayıda ambulans istendi.

SEDYEDEN DÜŞÜRÜLDÜ

Adliye gelen 112 Acil Servis ekipleri, ağır yaralanan Halil Deli'yi hastaneye götürmek için sedyeye koydu. Görevliler, hızla sedyeyi 5 metre uzaklıktaki ambulansa götürmek istedi. Ancak bu sırada sedye kaldırım taşına takılınca üzerinde yaralı Halil Deli, yere düştü. Tekrar sedyeye konan Deli götürüldüğü Kilis Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Diğer yaralıların da, başka ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Katil zanlısı polis memuru ise, olay yerindeki meslektaşları tarafından gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.

Bu arada devam eden duruşma nedeniyle adliye çevresindeki güvenlik önlemleri arttırılıp, ölen ve öldürenlerin yakınları ise uzaklaştırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title