Haberler

Polis Korosu İşaret Diliyle İstiklal Marşı Okudu

Tekirdağ’da 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen törende, polis korosu işaret diliyle İstiklal Marşı okudu.

Tekirdağ'da 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen törende, polis korosu işaret diliyle İstiklal Marşı okudu. Engelli bireylerin halk dansı gösterileri ise renkli görüntülere sahne oldu.

Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen törene, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Muftafa Aydın, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt ile engelliler ve aileleri katıldı. Atatürk Anıtı önündeki törende polislerden oluşan koro tarafından işaret diliyle İstiklal Marşı okundu. Koronun, İstiklal Marşı'nı kusursuz bir şekilde işaret diliyle okuması izleyenler tarafından takdir edildi. Daha sonra engellilere destek amaçlı kurulan dernek temsilcileri tarafından anıta çelenkler sunuldu.

Çelenk sunumunun ardından yine polis ekiplerinden oluşan koro tarafından engellilere hitaben 'Aramızda engel yok' şiiri işaret dili ile okundu.

Etkinlik kapsamında, Zihinsel Yetersiz Çocukları Koruma Vakfının Tekirdağ şubesinde eğitim alan gençler tarafından halk dansı gösterisi sunuldu. İzleyicilerden büyük alkış alan dansın ardından Hükümet Caddesi boyunca 'Sevgi Yürüyüşü' düzenlenmesiyle etkinlik sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Engelliler Haftası Kadir Albayrak Hasan Yılmaz Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title