Haberler

Bitlis'te Polis Kontrol Noktasına Silahlı Saldırı

Güncelleme:

Bitlis'te, PKK'lılar tarafından polis kontrol noktasına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Olay yerine giden zırhlı polis aracı da kaza yaptı. 2'si polis 3 kişi yaralandı.

Bitlis'te, terör örgütü mensuplarınca polis kontrol noktasına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlere müdahale için giden zırhlı polis aracının otomobille çarpışarak takla atması sonucu ise 2'si polis 3 kişi yaralandı.

POLİS KONTROL NOKTASINA SALDIRI

Alınan bilgiye göre, Bitlis-Tatvan Karayolu'nun Rahva mevkisindeki TOKİ konutlarının bulunduğu alandaki polis kontrol noktasına, teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Polislerin saldırıya anında karşılık vermesinin ardından teröristler olay yerinden kaçtı.

ZIRHLI ARAÇ KAZA YAPTI

Saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü üyelerine müdahale için olay yerine giden zırhlı araç, TOKİ mevkisinde, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 13 AK 277 plakalı otomobille çarpıştıktan sonra takla attı. Kazada, 2'si polis 3 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Bitlis Devlet Hastanesine kaldırıldı. Saldırının ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Bitlis Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (45)

YETER ARTlK VUR EMRi GELSİN:

Vurulan pkk lilarin leşlerini almaya gelenleride vuracan..yoksa tekrar ürerler ..

41
96
yanıtYanıtla
25erzurumlu:

bu savaşı akp mhp başlatı türk halkı evlatlarınızın kanını içerek seçim kazanmaya çalışan bu partilere hala oy vermeyi düşünüyormusunuz acaba yoksa vatanmı sağolsun daha yoksa canları sağolsunmu diyiceksiniz

51
39
yanıtYanıtla
46 Maraşlı:

Bu savaş hep vardı adı melek apoydu sonra bdp oldu şimdi HDP.ne zaman 80 oldular al işte sonuç Inşallah artmaz iyiki AKP kadar değiller o zaman ülkemizde huzur kalmaz

yanıt0
yanıt1
van:

Bir kürt olarak sesleniyorum bu savaşı hdp ye oy vermeyerek biz kürtler bitirecez aklimizi başimıza alalım

40
42
yanıtYanıtla
Sakir:

Kürt türk önemli deyil insan ol önce gercekten kürtsen bu isyanlarin tarihlerini arastr bilmeden konusma tarihini bilmeyenin geleceyi olmaz

yanıt10
yanıt6
Kurme dare Van''li kürde:

Sen kürt olsan ne yazar, bir kere sosyalizasyon yasamamizsin, sen oyunu katiline ver, seni sevsinler yine, 33 kursunda oldugu gibi . . . O zamandami pkk vardi, tarihini soyunu sopunu bilmez kürtlerin yüz karasi devsirimis kürtler. Zaten digerlerine diyecek birsey yok, onlarin konumlari belli, senin soyunu hakaretler yagdiriyorlar, senin kilin kipirdamiyor, yaziklar olsun . . . Ne demeli sizin gibilerine?

yanıt7
yanıt13
YETER ARTlK VUR EMRi GELSİN:

Sn.cumhurbaşkanim

44
33
yanıtYanıtla
Trabzonlu:

Vur lan vur da endamını görelim

yanıt7
yanıt6
Mücahit:

Vur emri var zaten cahil ama savaşın kazananı olmaz

yanıt8
yanıt2
AZAD ÖZGÜR:

Savasa karsi olan biri olarak söylüyorum, gerilya savasina karsi hic bir düzenli ordu başarı elde etmemistir, Amerika vietnamda Rusya Afganistanda bozguna ugratilmistir,Türkiye otuz senedir denemedigi hic bir sey kalmadi işte sonuç ortada,otuz sene daha gecse bu mantıkla hic degisen bir sey olmaz, Çözüm : ya bu cografyada kardesce birlikte yasamayi ögrenecegiz, Yada hep birlikte aptalca yok olup gidecegiz.

61
6
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title