Haberler

Polis İçinde 5 Çocuğun Bulunduğu Otomobile Böyle Ateş Açtı

ABD'nin New Mexico Eyaleti'nde polisin içinde 5 çocuk ile 1 kadın sürücünün bulunduğu otomobile ateş açması tepkiye yol açtı.

Abd'nin New Mexico Eyaleti'nde polisin içinde 5 çocuk ile 1 kadın sürücünün bulunduğu otomobile ateş açması tepkiye yol açtı.

ABC News'un haberine göre, kadın sürücü Oriana Ferrell yönetimindeki otomobilin aşırı sürat yaptığını gören polis aracı durdurdu. Polis aracındaki kameranın görüntülediği olayda görevli sürücünün evraklarını kontrol etmek üzere aracına yöneldi. Bu sırada kadın sürücü gaza basarak hareket etti. Otomobilin peşine düşen polis aracı bir süre sonra durdurdu ve kadın sürücüyü araçtan indirdi.

Polis bu kez kadın sürücünün yüzünü araca dönüp ellerini araca dayamasını istedi. O sırada araçtan bulunan 5 çocuktan 14 yaşındaki en büyüğü dışarı çıkarak polisin üstüne yürümek istedi ancak polisin taser silahını çekmesi üzerine çekildi. Bu sırada kadın ve çocuk tekrar araca binerek kendilerini içeri kilitledi.

Polis bunun üzerine tahta copuyla aracın camlarını kırarken, kadın sürücü de tekrar gaza bastı. İkinci bir polis silahını çekerek aracın arkasından ateş etmeye başladı. Kaçan aracın kadın sürücüsü bir süre sonra bir otelin önünde durduktan sonra tutuklanırken, polisin içinde 5 çocuğun bulunduğu araca ateş açması tepkiye yol açtı. - Mexıco

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri New Mexico Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title