Haberler

Polis Haftası Etkinlikleri

Kumluca Emniyet Müdürü Mehmet Dönmez ve Beraberindeki Heyet, Türk Polis Teşkilatının 165

Kumluca Emniyet Müdürü Mehmet Dönmez ve beraberindeki heyet, Türk Polis Teşkilatının 165. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Kaymakam ve Belediye Başkanını ziyaret etti. Dönmez ve beraberindeki heyet ilk olarak Kaymakam Salih Işık'ı makamında ziyaret ederek, çiçek verdi. Kaymakam Salih Işık, ziyarette Türk Polis Teşkilatının 165. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tüm teşkilat çalışanlarını kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Emniyet teşkilatlarının insanların güvenlik ihtiyacının ortaya çıkmasıyla oluştuğunu vurgulayan Işık, emniyetin hem vatandaşın can ve mal güvenliğini, hem de devletlerin güvenliğini sağlama görevlerini üstlendiklerini söyledi. Kumluca'da görev yapan emniyet mensuplarının gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Işık, 'Hem teşkilatınızın 165. kuruluş yıldönümünü, hem de çalışmalarınızda gösterdiğiniz özveriden dolayı tüm emniyet teşkilatı mensuplarını kutluyorum' dedi. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı da makamında ziyaret ederek çiçek sunan Dönmez, kuruluşunun 165. yıldönümünün kutlandığı Türk Polis Teşkilatının bir mensubu olmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Çetinkaya ise toplumun huzur ve refahı için gece gündüz, gerektiğinde canlarını feda ederek kutsal görevi yürüten Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 165. yıl dönümünü kutladığını söyledi.

(MÇ-FÜ-MHD) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title