Haberler

Polis Haftası Etkinlikleri

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 162. Yıldönümü Etkinlikleri Çerçevesinde Karaman Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Ata ve Beraberindekilerle Birlikte Belediye Başkanı Ali Kantürk'ü Makamında Ziyaret Etti.

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 162. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Karaman Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Ata ve beraberindekilerle birlikte Belediye Başkanı Ali Kantürk’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Türk Polis Teşkilatının önemine değinen Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, polis ve belediyenin her zaman el ele çalıştığını belirterek, 02-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası nedeniyle yapılacak etkinlikleri anlattı. Belediye Başkanı Ali Kantürk’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm emniyet personelinin Polis Haftasını kutladı. Kantürk, “Halkımızın rahatı ve huzuru için emniyet teşkilatımız gece gündüz büyük bir gayretle çalışıyorlar. Bizlerde yerel yönetimler olarak vatandaşlarımızın refahı ve mutluluğu için, yaşam tarzını yükseltmek için birçok fiziki ve sosyal çalışma yapıyoruz. Bu anlamda emniyet teşkilatımızla da her zaman el ele, kol kola halkımızın güvenliğe ve rahatı için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

(MD-İP)

03.04.2007 16:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title