Haberler

Polis Ekiplerinden Tütün Kaçakçılarına Operasyon

Polis ekipleri, tütün kaçakçılığı yapıldığı öğrenilen Beylikdüzü’ndeki ambarlı gümrük sahasına ve Fatih’te bulunan bir iş merkezine operasyon düzenledi.

Polis ekipleri, tütün kaçakçılığı yapıldığı öğrenilen Beylikdüzü'ndeki ambarlı gümrük sahasına ve Fatih'te bulunan bir iş merkezine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda, 81 bin 415 paket kaçak sigara, 40 bin adet içi tütün doldurulmuş makaron sigara, 5 bin 580 adet puro ve 570 paket sigara tütünü ele geçirdi. Operasyon anı ise polis kameralarına yansıdı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, tütün mamulü ve sigara kaçakçılığının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 14 ve 21 Mayıs tarihleri arasında Beylikdüzü ve Fatih ilçelerinde piyasaya kaçak sigara sürüldüğüne yönelik ihbar aldı.

400 paket kaçak sigara ele geçirildi

Polis ekipleri ilk olarak Beylikdüzü'nde bulunan ambarlı gümrük sahasına 2 konteyner kaçak sigaranın getirilerek yasadışı yollarla piyasaya sürüleceği ihbarını değerlendirerek operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda, 400 paket kaçak sigara ele geçirildi.

5 bin 580 adet puro ve 570 paket sigara tütünü ele geçirdi

Operasyonlara devam eden ekipler, Fatih'de bulunan bir iş merkezinde kaçak sigara depolandığı ve piyasaya dağıtımının yapıldığı yönünde ihbarı değerlendirerek depoya baskın düzenledi. Düzenlenen operasyonda iş merkezi içinde bulunan iş yerlerinin gizli bölmelerinde yapılan aramalarda, 81 bin 415 paket kaçak sigara, 40 bin adet içi tütün doldurulmuş makaron sigara, 5 bin 580 adet puro ve 570 paket sigara tütünü ele geçirdi. Yapılan operasyonlarda yakalanan 5 şahıs hakkında adli işlem başlatılırken, operasyon anı ise saniye saniye polis kamerasına yansıdı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title