Haberler

"Police" 24 Yıl Sonra Yeniden Sahnede

ABD'nin Los Angeles Kentinde Dün Gece Dağıtılan Grammy Müzik Ödülleri Töreni İçin 20 Yılı Aşkın Bir Süreden Sonra Yeniden Bir Araya Gelen Pop-rock Grubu Police, Bir Dünya Turnesi İçin Yeniden Birleşeceği Söylentilerini Doğrulamadı.

ABD'nin Los Angeles kentinde dün gece dağıtılan Grammy Müzik Ödülleri töreni için 20 yılı aşkın bir süreden sonra yeniden bir araya gelen pop-rock grubu Police, bir dünya turnesi için yeniden birleşeceği söylentilerini doğrulamadı.

Töreni, ünlü parçaları "Roxanne" ile açan Britanyalı trionun lideri Sting, "Bayanlar ve baylar, biz Police'iz ve geri döndük" dedikten sonra, başka bir yorumda bulunmadan sahneden ayrıldı.

Üç müzisyenin, bu gece Los Angeles'ın ünlü kulübü Whisky-A-Go-Go'da birkaç şanslı kişiye vereceği özel konser sırasında, "30. yıl dönümlerini kutlamak için bir dünya turnesine çıkacakları" açıklaması yapabilecekleri belirtiliyor.

Ayrıldıklarını resmen açıklamayan grubun müzisyenleri, 1983'te son albümleri "Synchronicity"yi çıkardıktan sonra çalışmalarını yalnız sürdürmeye başlamışlardı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title