Haberler

Polateli 3 Yeni Binaya Kavuştu

Kilis'in Polateli ilçesinde 23 Nisan Anaokulu, Tapu Sicil Müdürlüğü ile Konferans Salonu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Kilis'in Polateli ilçesinde 23 Nisan Anaokulu, Tapu Sicil Müdürlüğü ile Konferans Salonu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Konferans Salonu'nda düzenlenen toplu açılış törenine Kilis Valisi Yusuf Odabaş, AK Parti Kilis Milletvekili Opr.Dr. Fuat Karakuş, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Çolak, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, Polateli Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Polateli Belediye Başkanı Hakkı Çelik, daire amir ve müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Programda, Polateli Çok Programlı Lise öğrencileri tarafından "Baharda Açan Çiçekler" adlı klasik şiir dinletisi yapıldı. Halk oyunları ekiplerinin gösterisinden sonra küçük öğrenciler tarafından semazen gösterisi yapıldı. Bir konuşma yapan Vali Yusuf Odabaş, Polateli ilçesinde belki maddi değerleri küçük ama küçük ilçede çok büyük değeri olan bu kurumları hizmete açıldığını belirterek, "Emeği geçen ilgililere teşekkür etmek istiyorum. Belki değerleri düşüktür ama gördüğünüz gibi çok ihtiyaçlı olan bir toplantı salonu, ilçemiz için çok önemli olan bir tapu müdürlüğü ve anaokulunu gördüğünüz gibi milletimizin Polateli ilçemizin hizmetine sunduk. Bizler halkımıza hizmet etmek için buradayız. İmkanları birleştirip, belki imkansızlıkları birleştirip imkan haline dönüştürüp bu halkımızın buradaki taleplerini karşılamak zorundayız. Paranın imkanın çok olduğu yerde hizmet yapmak çok kolaydır. Ama birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte her kuruşun hesabını verebilecek şekilde bütün imkanları değerlendirerek, bunu hizmete dönüştürmek gerekiyor. Buradaki örneğini gördüğümüz gibi kültür hizmetini sunan salonumuz, bu anaokulumuz ve tapu müdürlüğümüz, bundan böyle Polateli ilçesine hizmet sunacaktır. Bu kurumlarımızın Polateli ilçesine hayırlı hizmet sunması dileğiyle hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Polateli Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, Polateli 23 Nisan Anaokulu'nun 60 öğrenci kapasiteli olduğunu belirterek, "Daha önce sınıflarda devam eden okul öncesi eğitim, vilayetler hizmet birliği tarafından, il özel idaresi eliyle tamamlanan bu okulumuz sayesinde daha modern ve verimli şekilde çocuklarımıza eğitim sunacaktır. Daha sonra açışını yapmış olduğumuz ilçe tapu müdürlüğü binamız, önceden kaymakamlık alt katta 2 odada hizmet vermekteydi. Malumlarınız üzere bu bölgede tapu iş ve işlemleri oldukça yoğun olarak devem etmektedir. Tapu kadastro bölge müdürlüğümüz ile Polateli kaymakamlığı KHGB Başkanlığı arasında protokole istinaden yaptığımız bu bina ile vatandaşlarımıza oldukça verimli ve rahat bir hizmet sunma imkanı yakalamış olduk. Bu vesileyle yakın ilgi ve desteklerinden dolayı tapu kadastro bölge müdürümüze Kemal Taşdemir'e de teşekkürlerimi sunarım. İçerisinde bulunduğumuz konferans salonu SODES Tiyatro Okulu Projesi kapsamında KHGB Başkanlığımız tarafından yapılmıştır. Bu proje kapsamında 40 öğrenci tiyatro alnında eğitim aldı ve 1-8 Haziran arasında ilçelerde tiyatro şenlikleri yapılacak olup ilk gösterimiz bu akşam gerçekleşecektir. Bu proje sayesinde çocuklarımız ve vatandaşlarımızın tiyatro ve sinemayla buluşmalarının sağlanması yanında, ilçemizde yeni bir konferans salonuna kavuşmuş olacaktır" dedi.

AK Parti Kilis milletvekili Opr.Dr. Fuat Karakuş ise, 23 Nisan Anaokulu, Tapu Sicil Müdürlüğü ile Konferans Salonu'nun yapımında katkısı olan herkese teşekkür eDerek, "Polateli ilçemizdeki sıkıntı açılan anaokul, yeni tapu müdürlüğü ile konferans salonu ile giderilmiş oldu. Polateli ve diğer ilçelerimiz için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız" dedi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Polateli Ak Parti 23 Nisan Kilis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title