Haberler

Polat: Tek Büyük Galatasaray

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Turkcell Süper Lig'deki 2007 -2008 Sezonu Şampiyonluğunun, Diğer Sezonkilerden Daha Farklı Olduğunu Söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Turkcell Süper Lig'deki 2007-2008 sezonu şampiyonluğunun, diğer sezonkilerden daha farklı olduğunu söyledi.

Galatasaray 17. şampiyonluğunu kutladı

17. şampiyonluk balosundan kareler

Topkapı Sarayı'nda yapılan ve basının alınmadığı 17. Şampiyonluk Balosu'nda Adnan Polat'ın yaptığı konuşma, sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yayınlandı. Buna göre Polat, “Bu seneki şampiyonluk, diğer senelerden biraz daha farklı oldu. Seyircisiz kazanabilmeyi tüm herkese gösterdik. Yarısından çoğu sakat olan takımımızla başarılı olmayı gösterdik. Teknik direktörünün bırakıp gittiği bir takımın örnek mücadelesini herkese gösterdik. Ve bana göre çok anlamlı bir şampiyonluğu kazandık. Bu şampiyonluk tüm camiamıza kutlu olsun” dedi.

Polat, Galatasaray Kulübü'nü yönetmenin zorluklarına değindiği konuşmasında, şunları söyledi:

“Tabii ki bu yönetim döneminde, akan giden hayatın içinde hatalar da yapıyorum. Bizim arzumuz, talebimiz tüm duayenlerimizin bize destek vermeleri. Bize manevi güç verdikleri gibi, biz onların bilgi birikimlerinden de yararlanıyoruz. Rakiplerimizle yapmış olduğumuz mücadelelerde bazen sportif olarak öne geçiyoruz, bazen geride kalıyoruz. Mali, idari, tesis olarak onların arkasında kalabiliyoruz. Biz rakiplerimizin büyüklüğünü hiç inkar etmedik. Ama bir tane gerçek var ki, onu da kimsenin inkar etmemesi lazım. Tek büyük olan Galatasaray.”

Sarı-kırmızılı kulübün emin ellerde olduğunu da kaydeden Adnan Polat, “Bizden önce de görev yapmış olan herkes, kulüple yakından ilgileniyor. Kulübümüzü olması gereken yere, en yükseğe taşımak için bütün çabayı sarf ediyoruz. Bu anlamda da içiniz rahat olsun. Biz her zaman kulübümüzün emrindeyiz” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title