Haberler

Polat'tan Taraftara Çağrı

Sarı Kırmızılı Yönetici, Denizli Maçı Hasılatının Şehit Ailelerine Gideceğini Belirterek, Yarın Ali Sami Yen'in Dolmasını İstedi.

Sarı kırmızılı yönetici, Denizli maçı hasılatının şehit ailelerine gideceğini belirterek, yarın Ali Sami Yen’in dolmasını istedi.

GALATASARAY Başkan Yardımcısı Adnan Polat, taraftarlarına seslenerek, yarın Fortis Türkiye Kupası’nda oynanacak Denizlispor maçında tribünleri doldurmaları çağrısında bulundu. "Galatasaray’ı gönülden sevenler Denizli maçında tribünde olsunlar" diyen Polat, hasılatın şehit ailelerine gideceğini de hatırlatarak şunları söyledi: "Yarın Ali Sami Yen’de bir tek koltuğun bile boş kalmasını istemiyoruz. Orada olduğunuz zaman verdiğiniz para doğrudan doğruya Silahlı Kuvvetler Vakfı’na gidecek. Onun için G.Saray’a yakışır bir şekilde hep beraber stattaki yerimizi alalım."

Bu arada sezona yeni bir takım oluşturarak başlamanın herkesin sandığı kadar kolay olmadığını da vurgulayan sarı kırmızılıların başkan yardımcısı, "Düşünün, elden çıkardığımız futbolcular başlı başına bir kulübün kadrosunu kurması için yetecek sayı ve nitelikte. Biz onların yerine yeni isimler aldık. Ama burada transferleri yaparken zarar etmedik. Aldıklarımızın hepsi de genç ve geleceği olan oyuncular" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

title