Haberler

Polat: Seyircisiz Oynama Cezasını Adil Bulmuyoruz

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (Pfdk), Deplasmandaki Ankaraspor Maçında Sarı-kırmızılı Taraftarların Küfür Ettiği Gerekçesiyle Verdiği 1 Maç Seyircisiz Oynama Cezasına Tepki Gösterdi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), deplasmandaki Ankaraspor maçında sarı-kırmızılı taraftarların küfür ettiği gerekçesiyle verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezasına tepki gösterdi.

Mecidiyeköy'deki kulüp binasında, mazbata töreniyle başkanlık görevini Özhan Canaydın'dan devralan Polat, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

PFDK tarafında verilen seyircisiz oynama cezasıyla ilgili görüşünün sorulması üzerine Polat, ''Biz yönetime gelmeden önce ve Futbol Federasyonu göreve başladığında, saygılı olup, elimizden gelen desteği vereceğimizi belirtmiştik. Ancak Konyaspor maçında başlayan ve bugüne kadar gelen dönemde alınan kararlardan memnuniyetsizliğimizi belirtmek istiyorum. Özellikle Galatasaray yönetimi ve camiası olarak, bu hafta yapacağımız Gaziantepspor maçı öncesi verilen seyircisiz oynama cezasını hakkaniyetli ve adil bulmadığımızı belirtmek istiyorum.''

Polat, Futbol Federasyonu'yla, bu konuyla ilgili bir görüşmesi olup olmayacağı sorusuna, ''Bir görüşmemiz olmayacak. Biz federasyonla her zaman diyalog içinde olacağız. Alınan kararı da kan davası haline getirmeyi düşünmüyoruz'' cevabını verdi.

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın, sezon sonunda görevi bırakacağını ve yeni teknik adamı da kendisinin seçeceğini açıkladığı hatırlatılarak, ''Bu doğu mu?'' şeklinde yöneltilen bir soru üzerine Polat, ''Herhalde yalan söyleyecek hali yok'' derken, Alman çalıştırıcının yeni sezonda teknik danışmanlık görevini üstleneceğini açıkladı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title